Çmimi i pajisjes 15.999 den. në A1 Business Pro XL

Samsung Galaxy S22 5G

Lexo më shumë
Octa-core
8 GB
6.1" AMOLED 2X FHD+ Display
Li-Ion 3700 mAh
50+10+12MP rear + 10MP front
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
Octa-core
8 GB
6.1" AMOLED 2X FHD+ Display
Li-Ion 3700 mAh
50+10+12MP rear + 10MP front
Ngjyrën: Phantom Black

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Business Pro XL
Ndrysho tarifën
3.185 den./muaj
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi i pajisjes
17.999 den. den.

15.999 den.

Tarifa: A1 Business Pro XL
3.185 den./muaj
Çmimi

17.999 den.

15.999 den.

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Business Pro XS

589 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
8GB
 
internet kombëtar 
 
 
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Samsung Galaxy S22 5G

44.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro S

943 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
80GB
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Samsung Galaxy S22 5G

40.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro M

1.297 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
2GB
 
interneti në roaming 
  
50 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
50
 
SMS ndërkombëtarë 
  
 
 
  
  

Çmimi për Samsung Galaxy S22 5G

31.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro L

2.123 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
3GB
 
interneti në roaming 
  
100 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
100
 
SMS ndërkombëtarë 
  
100 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Samsung Galaxy S22 5G

22.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro XL

3.185 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
5GB
 
interneti në roaming 
  
150 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
150
 
SMS ndërkombëtarë 
  
150 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Samsung Galaxy S22 5G

15.999 den.
E zgjedhur
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Samsung Galaxy S22 5G

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Business Pro XS

589 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
8GB
 
internet kombëtar 
 
 
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Samsung Galaxy S22 5G

44.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro S

943 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
80GB
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Samsung Galaxy S22 5G

40.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro M

1.297 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
2GB
 
interneti në roaming 
  
50 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
50
 
SMS ndërkombëtarë 
  
 
 
  
  

Çmimi për Samsung Galaxy S22 5G

31.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro L

2.123 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
3GB
 
interneti në roaming 
  
100 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
100
 
SMS ndërkombëtarë 
  
100 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Samsung Galaxy S22 5G

22.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro XL

3.185 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
5GB
 
interneti në roaming 
  
150 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
150
 
SMS ndërkombëtarë 
  
150 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Samsung Galaxy S22 5G

15.999 den.
E zgjedhur
Basic price
49.999denarë
Pripejd
51.999denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
51.999denarë

Zgjidh

The Samsung Galaxy S22 is a technological masterpiece, with a 3700 mAh battery, 50+10+12MP rear camera, 10MP front camera, 8GB RAM, 128GB internal storage, Octa-Core processor, and 6.1" AMOLED 2X FHD+ display. Its stunning design and impressive specs make it a standout in the smartphone world.

Samsung Galaxy S22 5G

Çka ka në kuti?
  • Samsung Galaxy S22 5G
  • Кабел за полнење
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
Karakteristikat themelore
  • Octa-core
  • 8 GB
  • 6.1" AMOLED 2X FHD+ Display
  • Li-Ion 3700 mAh
  • 50+10+12MP rear + 10MP front
70.6 мм
146 мм
Karakteristikat e hollësishme
Rrjeti GSM/HSPA/LTE/5G
Lloji i SIM Dual Nano SIM & eSIM
Ekrani AMOLED 2X FHD+ (2340 x 1080)
Madhësia e ekranit 6.1"
Kamera 50+10+12MP
Sistemi operativ Android
CPU Octa-core
Memorja e integruar 128 GB
RAM memorja 8 GB
Bateria Li-Ion 3700 mAh
Menyja në maqedonisht Yes
Telefoni punon vetëm me A1 SIM kartelë No
Kamera e përparme 10MP
Dimensionet 146 x 70.6 x 7.6 mm
Pesha 167g
Garancia 24
Volt No

Samsung Galaxy S22 5G

Garancia dhe servisi
24
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për Samsung Galaxy S22 5G, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

Samsung Galaxy S22 5G

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 0 recenzione për këtë pajisje

0
0
0
0
0
0