Çmimi i pajisjes 14.999 den. në A1 Business Pro M

Samsung Galaxy A54 5G 8/128

Lexo më shumë
50+12+5MP rear + 32MP front
6.4" FHD+ Super AMOLED, 120 Hz
Octa-core
8 GB
Li-Po 5000 mAh
онлајн попуст 1.000 ден.
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
50+12+5MP rear + 32MP front
6.4" FHD+ Super AMOLED, 120 Hz
Octa-core
8 GB
Li-Po 5000 mAh
Ngjyrën: Black

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Business Pro M
Ndrysho tarifën
1.297 den./muaj
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi i pajisjes
15.999 den. den.

14.999 den.

Tarifa: A1 Business Pro M
1.297 den./muaj
Çmimi

15.999 den.

14.999 den.

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Business Pro XS

589 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
8GB
 
internet kombëtar 
 
 
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Samsung Galaxy A54 5G 8/128

25.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro S

943 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
80GB
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Samsung Galaxy A54 5G 8/128

22.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro M

1.297 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
2GB
 
interneti në roaming 
  
50 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
50
 
SMS ndërkombëtarë 
  
 
 
  
  

Çmimi për Samsung Galaxy A54 5G 8/128

14.999 den.
E zgjedhur

A1 Business Pro L

2.123 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
3GB
 
interneti në roaming 
  
100 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
100
 
SMS ndërkombëtarë 
  
100 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Samsung Galaxy A54 5G 8/128

6.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro XL

3.185 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
5GB
 
interneti në roaming 
  
150 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
150
 
SMS ndërkombëtarë 
  
150 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Samsung Galaxy A54 5G 8/128

0 den.
Zgjidhni
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Samsung Galaxy A54 5G 8/128

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Business Pro XS

589 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
8GB
 
internet kombëtar 
 
 
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Samsung Galaxy A54 5G 8/128

25.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro S

943 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
80GB
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Samsung Galaxy A54 5G 8/128

22.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro M

1.297 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
2GB
 
interneti në roaming 
  
50 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
50
 
SMS ndërkombëtarë 
  
 
 
  
  

Çmimi për Samsung Galaxy A54 5G 8/128

14.999 den.
E zgjedhur

A1 Business Pro L

2.123 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
3GB
 
interneti në roaming 
  
100 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
100
 
SMS ndërkombëtarë 
  
100 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Samsung Galaxy A54 5G 8/128

6.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro XL

3.185 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
5GB
 
interneti në roaming 
  
150 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
150
 
SMS ndërkombëtarë 
  
150 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Samsung Galaxy A54 5G 8/128

0 den.
Zgjidhni
Basic price
29.999denarë
Pripejd
31.999denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
31.999denarë

Zgjidh

The Samsung Galaxy A54 5G is a phone that delivers power and performance. Its octa-core processor and 8GB RAM make for smooth and seamless usage. The 50+12+5MP rear camera and 32MP front camera capture stunning photos and selfies with ease. The phone boasts a 6.4" FHD+ Super AMOLED display with 120Hz refresh rate, delivering crisp and vivid visuals. And with a 5000mAh battery, the Samsung Galaxy A54 5G will keep up with your busy lifestyle, providing you with the power you need to stay connected throughout the day.

Samsung Galaxy A54 5G 8/128

Çka ka në kuti?
  • Samsung Galaxy A54 5G 8/128
  • Кабел за полнење
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
Karakteristikat themelore
  • 50+12+5MP rear + 32MP front
  • 6.4" FHD+ Super AMOLED, 120 Hz
  • Octa-core
  • 8 GB
  • Li-Po 5000 mAh
76.7 мм
158.2 мм
Karakteristikat e hollësishme
Rrjeti GSM/HSPA/LTE/5G
Lloji i SIM Dual Nano SIM & eSIM
Ekrani FHD+ Super AMOLED (1080x2340)
Madhësia e ekranit 6.4"
Kamera 50+12+5MP
Sistemi operativ Android
CPU Octa-core
Memorja e integruar 128 GB
RAM memorja 8 GB
Bateria Li-Po 5000 mAh
Menyja në maqedonisht Yes
Telefoni punon vetëm me A1 SIM kartelë No
Kamera e përparme 32MP
Dimensionet 158.2 x 76.7 x 8.2 mm
Pesha 202g
Garancia 24

Samsung Galaxy A54 5G 8/128

Garancia dhe servisi
24
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për Samsung Galaxy A54 5G 8/128, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

Samsung Galaxy A54 5G 8/128

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 12 recenzione për këtë pajisje

12
0
0
0
0
5
abc123
05.07.2023

A Ju ndihmoi ky recenzion?
abc123
05.07.2023

A Ju ndihmoi ky recenzion?
abc123
05.07.2023

A Ju ndihmoi ky recenzion?
abc123
05.07.2023

A Ju ndihmoi ky recenzion?
24.11.2023

A Ju ndihmoi ky recenzion?
abc123
05.07.2023

A Ju ndihmoi ky recenzion?
abc123
05.07.2023

A Ju ndihmoi ky recenzion?
abc123
05.07.2023

A Ju ndihmoi ky recenzion?
abc123
05.07.2023

A Ju ndihmoi ky recenzion?
abc123
05.07.2023

A Ju ndihmoi ky recenzion?
abc123
05.07.2023

A Ju ndihmoi ky recenzion?
abc123
05.07.2023

A Ju ndihmoi ky recenzion?