Çmimi i pajisjes 5.399 den. në A1 Business Pro M

Samsung Galaxy A34 5G 6/128

Lexo më shumë
48+8+5MP rear + 13MP front
6.6" FHD+ Super AMOLED, 120 Hz
6 GB
Li-Po 5000 mAh
Octa-core
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
48+8+5MP rear + 13MP front
6.6" FHD+ Super AMOLED, 120 Hz
6 GB
Li-Po 5000 mAh
Octa-core
Ngjyrën: Light Green

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Business Pro M
Ndrysho tarifën
1.297 den./muaj
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi i pajisjes
7.299 den. den.

5.399 den.

Tarifa: A1 Business Pro M
1.297 den./muaj
Çmimi

7.299 den.

5.399 den.

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Business Pro XS

589 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
8GB
 
internet kombëtar 
 
 
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Samsung Galaxy A34 5G 6/128

18.399 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro S

943 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
80GB
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Samsung Galaxy A34 5G 6/128

14.399 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro M

1.297 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
2GB
 
interneti në roaming 
  
50 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
50
 
SMS ndërkombëtarë 
  
 
 
  
  

Çmimi për Samsung Galaxy A34 5G 6/128

5.399 den.
E zgjedhur

A1 Business Pro L

2.123 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
3GB
 
interneti në roaming 
  
100 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
100
 
SMS ndërkombëtarë 
  
100 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Samsung Galaxy A34 5G 6/128

0 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro XL

3.185 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
5GB
 
interneti në roaming 
  
150 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
150
 
SMS ndërkombëtarë 
  
150 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Samsung Galaxy A34 5G 6/128

0 den.
Zgjidhni
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Samsung Galaxy A34 5G 6/128

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Business Pro XS

589 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
8GB
 
internet kombëtar 
 
 
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Samsung Galaxy A34 5G 6/128

18.399 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro S

943 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
80GB
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Samsung Galaxy A34 5G 6/128

14.399 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro M

1.297 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
2GB
 
interneti në roaming 
  
50 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
50
 
SMS ndërkombëtarë 
  
 
 
  
  

Çmimi për Samsung Galaxy A34 5G 6/128

5.399 den.
E zgjedhur

A1 Business Pro L

2.123 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
3GB
 
interneti në roaming 
  
100 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
100
 
SMS ndërkombëtarë 
  
100 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Samsung Galaxy A34 5G 6/128

0 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro XL

3.185 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
5GB
 
interneti në roaming 
  
150 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
150
 
SMS ndërkombëtarë 
  
150 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Samsung Galaxy A34 5G 6/128

0 den.
Zgjidhni
Basic price
23.299denarë
Pripejd
25.299denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
25.299denarë

Zgjidh

Experience the power and style of Samsung Galaxy A34 5G. Its 6.6" FHD+ Super AMOLED display with 120Hz refresh rate delivers stunning visuals that amaze the eyes. An octa-core processor and 6GB RAM ensure seamless usage, while the 48+8+5MP rear camera and 13MP front camera capture stunning photos with ease. With 128GB storage and a 5000mAh battery, the Samsung Galaxy A34 5G keeps up with your busy lifestyle, providing power to stay connected throughout the day. Get ready to be impressed!

Samsung Galaxy A34 5G 6/128

Çka ka në kuti?
  • Samsung Galaxy A34 5G 6/128
  • Кабел за полнење
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
Karakteristikat themelore
  • 48+8+5MP rear + 13MP front
  • 6.6" FHD+ Super AMOLED, 120 Hz
  • 6 GB
  • Li-Po 5000 mAh
  • Octa-core
78.1 мм
161.3 мм
Karakteristikat e hollësishme
Rrjeti GSM/HSPA/LTE/5G
Lloji i SIM Dual Nano SIM
Ekrani FHD+ Super AMOLED (1080x2340)
Madhësia e ekranit 6.6"
Kamera 48+8+5MP
Sistemi operativ Android
CPU Octa-core
Memorja e integruar 128 GB
RAM memorja 6 GB
Bateria Li-Po 5000 mAh
Menyja në maqedonisht Yes
Telefoni punon vetëm me A1 SIM kartelë No
Kamera e përparme 13MP
Dimensionet 161.3 x 78.1 x 8.2 mm
Pesha 199g
Garancia 24

Samsung Galaxy A34 5G 6/128

Garancia dhe servisi
24
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për Samsung Galaxy A34 5G 6/128, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

Samsung Galaxy A34 5G 6/128

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 0 recenzione për këtë pajisje

0
0
0
0
0
0