Motorola Motorola RAZR 40 Ultra 5G

Motorola RAZR 40 Ultra 5G rikthen nostalgjinë me një kthesë moderne, duke kombinuar dizajnin ikonik me teknologjinë e fundit. Ky telefon inteligjent i palosshëm ofron një dizajn elegant dhe kompakt, ndërsa ju jep hapësirë të mjaftueshme për konsum gjithëpërfshirës të përmbajtjes. Me lidhjen 5G, do të përjetoni shpejtësi të jashtëzakonshme të dhënash për shfletim, transmetim dhe shkarkim pa probleme. Sistemi i avancuar i kamerës i RAZR 40 Ultra kap foto dhe video mahnitëse, duke përdorur aftësitë e AI për cilësi të përmirësuar në një sërë skenarësh. Karakteristikat e tij të brendshme të fuqishme sigurojnë performancë pandërprerë në të gjitha detyrat, ndërsa dizajni i palosshëm i shton një prekje shkathtësie përvojës suaj të smartfonit. Me Motorola RAZR 40 Ultra 5G, do të shijoni një përzierje harmonike të stilit, inovacionit dhe funksionalitetit në pëllëmbën tuaj të dorës.

Lexo më shumë
12+13MP rear + 32MP front
6.9" LTPO AMOLED, FHD+ (open)
8 GB
3800 mAh
Octa-core
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
12+13MP rear + 32MP front
6.9" LTPO AMOLED, FHD+ (open)
8 GB
3800 mAh
Octa-core
Ngjyrën: Infinite Black

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Business Pro XL
Ndrysho tarifën
3.185 den./muaj
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi i pajisjes

40.999 den.

Tarifa: A1 Business Pro XL
3.185 den./muaj
Çmimi

40.999 den.

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Business Pro XS

589 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
8GB
 
internet kombëtar 
 
 
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Motorola Motorola RAZR 40 Ultra 5G

69.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro S

943 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
80GB
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Motorola Motorola RAZR 40 Ultra 5G

65.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro M

1.297 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
2GB
 
interneti në roaming 
  
50 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
50
 
SMS ndërkombëtarë 
  
 
 
  
  

Çmimi për Motorola Motorola RAZR 40 Ultra 5G

56.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro L

2.123 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
3GB
 
interneti në roaming 
  
100 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
100
 
SMS ndërkombëtarë 
  
100 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Motorola Motorola RAZR 40 Ultra 5G

47.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro XL

3.185 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
5GB
 
interneti në roaming 
  
150 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
150
 
SMS ndërkombëtarë 
  
150 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Motorola Motorola RAZR 40 Ultra 5G

40.999 den.
E zgjedhur
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Motorola Motorola RAZR 40 Ultra 5G

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Business Pro XS

589 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
8GB
 
internet kombëtar 
 
 
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Motorola Motorola RAZR 40 Ultra 5G

69.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro S

943 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
80GB
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Motorola Motorola RAZR 40 Ultra 5G

65.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro M

1.297 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
2GB
 
interneti në roaming 
  
50 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
50
 
SMS ndërkombëtarë 
  
 
 
  
  

Çmimi për Motorola Motorola RAZR 40 Ultra 5G

56.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro L

2.123 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
3GB
 
interneti në roaming 
  
100 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
100
 
SMS ndërkombëtarë 
  
100 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Motorola Motorola RAZR 40 Ultra 5G

47.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro XL

3.185 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
5GB
 
interneti në roaming 
  
150 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
150
 
SMS ndërkombëtarë 
  
150 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Motorola Motorola RAZR 40 Ultra 5G

40.999 den.
E zgjedhur
Basic price
72.999denarë
Pripejd
74.999denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
74.999denarë

Motorola RAZR 40 Ultra 5G rikthen nostalgjinë me një kthesë moderne, duke kombinuar dizajnin ikonik me teknologjinë e fundit. Ky telefon inteligjent i palosshëm ofron një dizajn elegant dhe kompakt, ndërsa ju jep hapësirë të mjaftueshme për konsum gjithëpërfshirës të përmbajtjes. Me lidhjen 5G, do të përjetoni shpejtësi të jashtëzakonshme të dhënash për shfletim, transmetim dhe shkarkim pa probleme. Sistemi i avancuar i kamerës i RAZR 40 Ultra kap foto dhe video mahnitëse, duke përdorur aftësitë e AI për cilësi të përmirësuar në një sërë skenarësh. Karakteristikat e tij të brendshme të fuqishme sigurojnë performancë pandërprerë në të gjitha detyrat, ndërsa dizajni i palosshëm i shton një prekje shkathtësie përvojës suaj të smartfonit. Me Motorola RAZR 40 Ultra 5G, do të shijoni një përzierje harmonike të stilit, inovacionit dhe funksionalitetit në pëllëmbën tuaj të dorës.

Motorola Motorola RAZR 40 Ultra 5G

Çka ka në kuti?
  • Motorola RAZR 40 Ultra 5G
  • Адаптер
  • Кабел за полнење
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
Karakteristikat themelore
  • 12+13MP rear + 32MP front
  • 6.9" LTPO AMOLED, FHD+ (open)
  • 8 GB
  • 3800 mAh
  • Octa-core
74 мм
170.8 мм
Karakteristikat e hollësishme
Rrjeti GSM/HSPA/LTE/5G
Lloji i SIM Dual Nano SIM & eSIM
Ekrani LTPO AMOLED, FHD+, 165Hz
Madhësia e ekranit 6.9" (OPEN) / 3.6"(CLOSE)
Kamera 12+13MP
Sistemi operativ Android
CPU Octa-core
Memorja e integruar 256 GB
RAM memorja 8 GB
Bateria 3800 mAh
Menyja në maqedonisht Yes
Kamera e përparme 32MP
Dimensionet 170.8 x 74 x 7 mm (open)
Pesha 188.5g
Garancia 24

Motorola Motorola RAZR 40 Ultra 5G

Garancia dhe servisi
24
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për Motorola Motorola RAZR 40 Ultra 5G, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

Motorola Motorola RAZR 40 Ultra 5G

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 1 recenzione për këtë pajisje

1
0
0
0
0
5
09.10.2023

A Ju ndihmoi ky recenzion?