HP 6F1Z7EA I3 1215U 8/256GB

Lexo më shumë
3-cell, 41 Wh Li-ion
15.6"FHD 250 nits
2 USB,Type-A,Type-C,HDMI,Wifi
8/256 GB
Intel Core i3-1215U/Intel UHD
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
3-cell, 41 Wh Li-ion
15.6"FHD 250 nits
2 USB,Type-A,Type-C,HDMI,Wifi
8/256 GB
Intel Core i3-1215U/Intel UHD
Ngjyrën: Silver

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Business Pro M
Ndrysho tarifën
1.297 den./muaj
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi i pajisjes

8.999 den.

Tarifa: A1 Business Pro M
1.297 den./muaj
Çmimi

8.999 den.

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Business Pro XS

589 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
8GB
 
internet kombëtar 
 
 
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për HP 6F1Z7EA I3 1215U 8/256GB

21.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro S

943 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
80GB
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për HP 6F1Z7EA I3 1215U 8/256GB

17.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro M

1.297 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
2GB
 
interneti në roaming 
  
50 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
50
 
SMS ndërkombëtarë 
  
 
 
  
  

Çmimi për HP 6F1Z7EA I3 1215U 8/256GB

8.999 den.
E zgjedhur

A1 Business Pro L

2.123 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
3GB
 
interneti në roaming 
  
100 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
100
 
SMS ndërkombëtarë 
  
100 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për HP 6F1Z7EA I3 1215U 8/256GB

0 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro XL

3.185 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
5GB
 
interneti në roaming 
  
150 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
150
 
SMS ndërkombëtarë 
  
150 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për HP 6F1Z7EA I3 1215U 8/256GB

0 den.
Zgjidhni
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

HP 6F1Z7EA I3 1215U 8/256GB

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Business Pro XS

589 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
8GB
 
internet kombëtar 
 
 
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për HP 6F1Z7EA I3 1215U 8/256GB

21.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro S

943 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
80GB
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për HP 6F1Z7EA I3 1215U 8/256GB

17.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro M

1.297 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
2GB
 
interneti në roaming 
  
50 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
50
 
SMS ndërkombëtarë 
  
 
 
  
  

Çmimi për HP 6F1Z7EA I3 1215U 8/256GB

8.999 den.
E zgjedhur

A1 Business Pro L

2.123 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
3GB
 
interneti në roaming 
  
100 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
100
 
SMS ndërkombëtarë 
  
100 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për HP 6F1Z7EA I3 1215U 8/256GB

0 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro XL

3.185 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
5GB
 
interneti në roaming 
  
150 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
150
 
SMS ndërkombëtarë 
  
150 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për HP 6F1Z7EA I3 1215U 8/256GB

0 den.
Zgjidhni
Basic price
24.999denarë
Pripejd
25.499denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
25.499denarë

HP 6F1Z7EA I3 1215U 8/256GB

Çka ka në kuti?
  • HP_I 6F1Z7EA I3 1215U 8/256GB
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
Karakteristikat themelore
  • 3-cell, 41 Wh Li-ion
  • 15.6"FHD 250 nits
  • 2 USB,Type-A,Type-C,HDMI,Wifi
  • 8/256 GB
  • Intel Core i3-1215U/Intel UHD
242 мм
358 мм
Karakteristikat e hollësishme
Ekrani FHD,250 nits
Madhësia e ekranit 15.6"
CPU i3 i3-1215U
Memorja e integruar 256 GB
RAM memorja 8 GB
Bateria 3-cell, 41 Wh Li-ion
Kamera e përparme 720p HD camera
Dimensionet 35,8 x 24,2 x 1,99 см
Pesha 1.74 kg
Garancia 12

HP 6F1Z7EA I3 1215U 8/256GB

Garancia dhe servisi
12
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për HP 6F1Z7EA I3 1215U 8/256GB, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

HP 6F1Z7EA I3 1215U 8/256GB

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 1 recenzione për këtë pajisje

0
0
0
0
1
1
16.10.2023

A Ju ndihmoi ky recenzion?