DELL Vostro3520 I7-1255 MX550 8/512

Lexo më shumë
11th Gen.Intel i7/GeForceMX550
2 USB,Type-A,Type-C,HDMI,Wifi
8/512GB
4-cell, 54 WHr, Polymer
15.6 FHD,250 nits,anti-glare
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
11th Gen.Intel i7/GeForceMX550
2 USB,Type-A,Type-C,HDMI,Wifi
8/512GB
4-cell, 54 WHr, Polymer
15.6 FHD,250 nits,anti-glare
Ngjyrën: Titan Grey

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Business Pro XL
Ndrysho tarifën
3.185 den./muaj
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi i pajisjes

24.499 den.

Tarifa: A1 Business Pro XL
3.185 den./muaj
Çmimi

24.499 den.

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Business Pro XS

589 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
8GB
 
internet kombëtar 
 
 
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për DELL Vostro3520 I7-1255 MX550 8/512

53.499 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro S

943 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
80GB
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për DELL Vostro3520 I7-1255 MX550 8/512

49.499 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro M

1.297 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
2GB
 
interneti në roaming 
  
50 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
50
 
SMS ndërkombëtarë 
  
 
 
  
  

Çmimi për DELL Vostro3520 I7-1255 MX550 8/512

40.499 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro L

2.123 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
3GB
 
interneti në roaming 
  
100 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
100
 
SMS ndërkombëtarë 
  
100 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për DELL Vostro3520 I7-1255 MX550 8/512

31.499 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro XL

3.185 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
5GB
 
interneti në roaming 
  
150 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
150
 
SMS ndërkombëtarë 
  
150 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për DELL Vostro3520 I7-1255 MX550 8/512

24.499 den.
E zgjedhur
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

DELL Vostro3520 I7-1255 MX550 8/512

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Business Pro XS

589 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
8GB
 
internet kombëtar 
 
 
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për DELL Vostro3520 I7-1255 MX550 8/512

53.499 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro S

943 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
80GB
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për DELL Vostro3520 I7-1255 MX550 8/512

49.499 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro M

1.297 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
2GB
 
interneti në roaming 
  
50 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
50
 
SMS ndërkombëtarë 
  
 
 
  
  

Çmimi për DELL Vostro3520 I7-1255 MX550 8/512

40.499 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro L

2.123 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
3GB
 
interneti në roaming 
  
100 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
100
 
SMS ndërkombëtarë 
  
100 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për DELL Vostro3520 I7-1255 MX550 8/512

31.499 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro XL

3.185 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
5GB
 
interneti në roaming 
  
150 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
150
 
SMS ndërkombëtarë 
  
150 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për DELL Vostro3520 I7-1255 MX550 8/512

24.499 den.
E zgjedhur
Basic price
56.499denarë
Pripejd
56.999denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
56.999denarë

DELL Vostro3520 I7-1255 MX550 8/512

Çka ka në kuti?
  • DELL_I Vostro 3520 I7-1255U
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
  • Полнач
Karakteristikat themelore
  • 11th Gen.Intel i7/GeForceMX550
  • 2 USB,Type-A,Type-C,HDMI,Wifi
  • 8/512GB
  • 4-cell, 54 WHr, Polymer
  • 15.6 FHD,250 nits,anti-glare
358.5016.96235.56 мм
Karakteristikat e hollësishme
Ekrani FHD,anti-glare, 250 nits
Madhësia e ekranit 15.6”
CPU i7 12th Gen 1255U
Memorja e integruar 512 SSD
RAM memorja 8 GB
Bateria 4-cell, 54 WHr,Polymer
Kamera e përparme HD camera
Dimensionet 358.50mm X 16.96mm X 235.56mm
Pesha 1,66 kg
Garancia 36

DELL Vostro3520 I7-1255 MX550 8/512

Garancia dhe servisi
36
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për DELL Vostro3520 I7-1255 MX550 8/512, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

DELL Vostro3520 I7-1255 MX550 8/512

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 0 recenzione për këtë pajisje

0
0
0
0
0
0