Çmimi i pajisjes 20.999 den. në A1 Business Pro XL

DELL Vostro 3520 I7-1255U 16/512GB

Lexo më shumë
16/512GB
12th Gen Intel Core i7-1255U
USB Type-A,HDMI,RJ45,Wifi
15.6"FHD,LED Backlit
4-Cell Battery, 54WHr
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
16/512GB
12th Gen Intel Core i7-1255U
USB Type-A,HDMI,RJ45,Wifi
15.6"FHD,LED Backlit
4-Cell Battery, 54WHr
Ngjyrën: Black

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Business Pro XL
Ndrysho tarifën
3.185 den./muaj
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi i pajisjes

20.999 den.

Tarifa: A1 Business Pro XL
3.185 den./muaj
Çmimi

20.999 den.

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Business Pro XS

589 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
8GB
 
internet kombëtar 
 
 
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për DELL Vostro 3520 I7-1255U 16/512GB

49.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro S

943 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
80GB
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për DELL Vostro 3520 I7-1255U 16/512GB

45.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro M

1.297 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
2GB
 
interneti në roaming 
  
50 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
50
 
SMS ndërkombëtarë 
  
 
 
  
  

Çmimi për DELL Vostro 3520 I7-1255U 16/512GB

36.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro L

2.123 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
3GB
 
interneti në roaming 
  
100 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
100
 
SMS ndërkombëtarë 
  
100 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për DELL Vostro 3520 I7-1255U 16/512GB

27.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro XL

3.185 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
5GB
 
interneti në roaming 
  
150 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
150
 
SMS ndërkombëtarë 
  
150 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për DELL Vostro 3520 I7-1255U 16/512GB

20.999 den.
E zgjedhur
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

DELL Vostro 3520 I7-1255U 16/512GB

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Business Pro XS

589 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
8GB
 
internet kombëtar 
 
 
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për DELL Vostro 3520 I7-1255U 16/512GB

49.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro S

943 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
80GB
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për DELL Vostro 3520 I7-1255U 16/512GB

45.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro M

1.297 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
2GB
 
interneti në roaming 
  
50 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
50
 
SMS ndërkombëtarë 
  
 
 
  
  

Çmimi për DELL Vostro 3520 I7-1255U 16/512GB

36.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro L

2.123 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
3GB
 
interneti në roaming 
  
100 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
100
 
SMS ndërkombëtarë 
  
100 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për DELL Vostro 3520 I7-1255U 16/512GB

27.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro XL

3.185 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
5GB
 
interneti në roaming 
  
150 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
150
 
SMS ndërkombëtarë 
  
150 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për DELL Vostro 3520 I7-1255U 16/512GB

20.999 den.
E zgjedhur
Basic price
52.999denarë
Pripejd
53.499denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
53.499denarë

Zgjidh

DELL Vostro 3520 I7-1255U 16/512GB

Çka ka në kuti?
  • DELL_I Vostro 3520 I7 16/512GB
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
Karakteristikat themelore
  • 16/512GB
  • 12th Gen Intel Core i7-1255U
  • USB Type-A,HDMI,RJ45,Wifi
  • 15.6"FHD,LED Backlit
  • 4-Cell Battery, 54WHr
23556 мм
358516962247 мм
Karakteristikat e hollësishme
Ekrani 15.6"FHD,LED Backlit
Madhësia e ekranit 15.6”
CPU i7
Memorja e integruar 512GB
RAM memorja 16 GB
Bateria 4-Cell Battery, 54WHr (Int)
Kamera e përparme HD camera
Dimensionet 358,5 mm X16,96-22,47x235,56mm
Pesha 1.66kg
Garancia 36

DELL Vostro 3520 I7-1255U 16/512GB

Garancia dhe servisi
36
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për DELL Vostro 3520 I7-1255U 16/512GB, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

DELL Vostro 3520 I7-1255U 16/512GB

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 0 recenzione për këtë pajisje

0
0
0
0
0
0