Samsung Type-C 2 pcs Cable

Lexo më shumë
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
Zgjidh ngjyrën

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi

629 den.

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Business Pro XS

589 den./muaj

Çmimi për Samsung Type-C 2 pcs Cable

0 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro S

943 den./muaj

Çmimi për Samsung Type-C 2 pcs Cable

0 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro M

1.297 den./muaj

Çmimi për Samsung Type-C 2 pcs Cable

0 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro L

2.123 den./muaj

Çmimi për Samsung Type-C 2 pcs Cable

0 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro XL

3.185 den./muaj

Çmimi për Samsung Type-C 2 pcs Cable

0 den.
Zgjidhni
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Samsung Type-C 2 pcs Cable

Çka ka në kuti?
  • Samsung Type-C 2 pcs Cable
  • Упатство за употреба
Karakteristikat themelore
Karakteristikat e hollësishme
Garancia 6

Samsung Type-C 2 pcs Cable

Garancia dhe servisi
6
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për Samsung Type-C 2 pcs Cable, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

Video Data service center for mobile phones

"Ruzveltova" street no. 72, 1000 Skopje, Makedonija

Video Data servis TV

"Fevruarski pohod" street, no. 34, 1000 Skopje, Makedonija

Mobico

Blvd. "Partizanski odredi" no. 62, mezzanine, loc. no. 2, 1000 Skopje, Makedonija

Samsung Type-C 2 pcs Cable

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 0 recenzione për këtë pajisje

0
0
0
0
0
0