Çmimi i pajisjes den. në

Maxlife Charger 1A Micro cable

Lexo më shumë
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
Ngjyrën: White

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi i pajisjes

249 den.

Çmimi

249 den.

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Maxlife Charger 1A Micro cable

Çka ka në kuti?
  • Maxlife charger 1A Micro cable
Karakteristikat themelore
Karakteristikat e hollësishme
Garancia 6

Maxlife Charger 1A Micro cable

Garancia dhe servisi
6
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për Maxlife Charger 1A Micro cable, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

Maxlife Charger 1A Micro cable

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 0 recenzione për këtë pajisje

0
0
0
0
0
0