Çmimi i pajisjes den. në

WD Elements Portable 1TB

Lexo më shumë
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
Ngjyrën: Black

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi i pajisjes

3.999 den.

Çmimi

3.999 den.

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

WD Elements Portable 1TB

Çka ka në kuti?
 • WD Elements 1TB WorldWide
 • Упатство за употреба
Karakteristikat themelore
  Karakteristikat e hollësishme
  Memorja e integruar 1TB
  Garancia 6

  WD Elements Portable 1TB

  Garancia dhe servisi
  6
  muajgarancia e prodhuesit
  Servisues i autorizuar për këtë pajisje

  Nëse keni nevojë për servis për WD Elements Portable 1TB, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

  WD Elements Portable 1TB

  Vlerësimi nga shfrytëzuesit

  Ka gjithsej 0 recenzione për këtë pajisje

  0
  0
  0
  0
  0
  0