Setty PowerBank 2600 mAh MINI

Thanks to the power bank with a capacity of 2600 mAh you do not have to worry about discharged battery in your phone or other mobile devices. Setty power bank will surely be useful during a longer trip or while camping. The device is handy and convenient in use. Compact dimensions and light weight are it's advantages.

Lexo më shumë
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
Zgjidh ngjyrën

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi

379 den.

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Nova XS

499 den./muaj

 
 
2GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
 
 
  

Çmimi për Setty PowerBank 2600 mAh MINI

0 den.
Zgjidhni

A1 Nova S

899 den./muaj

10GB
 
20GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
  
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për Setty PowerBank 2600 mAh MINI

0 den.
Zgjidhni

A1 Nova M

1.099 den./muaj

5G Ready
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
Pako sipas zgjedhjes
 
5GB internet në roaming 
100 minuta jashtë vendit 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për Setty PowerBank 2600 mAh MINI

0 den.
Zgjidhni

A1 Nova L

1.299 den./muaj

5G Ready
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
Pako sipas zgjedhjes
 
5GB internet në roaming 
100 minuta jashtë vendit 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për Setty PowerBank 2600 mAh MINI

0 den.
Zgjidhni

A1 Neon+

999 den./muaj

15GB
 
pakufi
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
me mundësi për shkëmbim 
  
Pakufi
 
minuta të pakufizuara dhe SMS 
  
  
  
  

Çmimi për Setty PowerBank 2600 mAh MINI

0 den.
Zgjidhni
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Setty PowerBank 2600 mAh MINI

Çka ka në kuti?
  Karakteristikat themelore
   Karakteristikat e hollësishme

   Setty PowerBank 2600 mAh MINI

   Garancia dhe servisi
   muajgarancia e prodhuesit
   Servisues i autorizuar për këtë pajisje

   Nëse keni nevojë për servis për Setty PowerBank 2600 mAh MINI, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

   Antarias

   "Kuzman Josifovski - Pitu" street, no. 17, 1000 Skopje, Makedonija

   Setty PowerBank 2600 mAh MINI

   Vlerësimi nga shfrytëzuesit

   Ka gjithsej 1 recenzione për këtë pajisje

   1
   0
   0
   0
   0
   5
   blowjob incest porn
   03.06.2022

   A Ju ndihmoi ky recenzion?