Корисничка поддршка

Не можам да праќам и да примам СМС пораки?

Доколку сте припејд корисник и не можете да испраќате пораки Ве молиме проверете дали имате доволно кредит на Вашата сметка со повик кон бесплатниот број 1770.

Припејд/постпејд корисник кој има потешкотија со примање/испраќање на СМС пораки потребно е да се направи проверка на “MESSAGE CENTER NUMBER” (+38977000301 да се избрише и повторно да се внесе), кој се наоѓа во подесувањата на СМС пораките, за iOS уреди проверката се прави со следниот код *#5005*7672# и повик, за промена на кодот се внесува **5005*7672*38977000301# и повик.

Внесувете код  за деактивација на евентуално поставена забрана за СМС пораки: #35*000*16#  и притиснете на копчето за воспоставување на повик.
 

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања