А1 Постпејд со 100GB интернет секој месец, засекогаш!

 

Изберете А1 Neo M+ тарифа и добијте 100GB интернет секој месец, засекогаш, на најбрзата мобилна мрежа. Плус, добијте А1 Net Sef, Ваш личен сеф за интернет каде што ќе Ви биде сочуван неискористениот месечен, национален интернет од Вашата тарифа.

A1 Neo S

2GB

национален интернет

 

 

 

Неограничени
минути
499
ден./мес.

A1 Neo M

10 GB

15GB

национален интернет

A1 Net Sef

до 50GB
 
Неограничени
минути и SMS
799
ден./мес.
Препорачана тарифа

A1 Neo M+

15 GB

100GB

национален интернет

A1 Net Sef

до 100GB
со опција за размена
Неограничени
минути и SMS
999
ден./мес.

A1 Neo L

20 GB

120GB

национален интернет

A1 Net Sef

до 200GB
со опција за размена
Неограничени
минути и SMS
50 минути
меѓународни разговори
1.399
ден./мес.
Samsung Galaxy A12
Нарачај
Samsung Galaxy A32
Нарачај
Huawei P Smart 2021
Нарачај
Xiaomi Redmi 9T
Нарачај

Важи со склучување нов и за обнова на договор на 24 месеци за тарифниот модел А1 Neo M+.

Бесплатнo користење на услугата A1 Xplore TV e достапно за сите A1 постпејд корисници, со пакетот A1 Xplore TV S. За користење на услугата, потребен е интернет-пристап.

По искористувањето на вклучениот интернет во тарифниот модел и А1 Net Sef, продолжувате да користите интернет, бесплатно, но со намалена брзина.

Доколку веќе сте корисник на Постпејд мобилна линија и во промотивниот период активирате дополнителна A1 Neo линија, ќе добиете и дополнителни 1.000 денари попуст за нов телефон. Дополнителниот попуст за нов телефон важи за физички лица, кои ќе склучат нов договор на 24 месеци, а чија постојна мобилна линија е со најмалку 3 месеци до истек на договорот.

За целосен преглед на останатите уреди достапни со понудата, кликнете овде.

Понудата важи ограничен временски период, со избор на A1 Neo тарифа со склучување нов или со обнова на договор на 24 месеци и активирана електронска сметка. Еднократниот надоместок, за активација на тарифен модел, изнесува 59 денари по линија. Неограничените минути и SMS-пораките, важат кон сите национални мрежи. Интервалот на тарифирање за разговори е 60 секунди, а за национален интернет е 1KB.

 

Што е A1 Net Sef?

A1 Net Sef e Ваш личен сеф за интернет, каде што ќе Ви биде сочуван неискористениот месечен, национален интернет од Вашата тарифа и ќе можете да го користите кога и да Ви треба.

Зачуваниот интернет во А1 Net Sef, започнувате да го користите, од моментот кога ќе го потрошите интернетот, вклучен во претплатата.

Преку апликацијата Мојот А1, можете, постојано, да следите колку интернет имате потрошено од вклучениот интернет во Вашата тарифа и колку сте зачувале во Вашиот А1 Net Sef.

Опција за размена

Отсега зачуваниот интернет во А1 Net Sef, преку апликацијата Мојот А1 ќе може да го размените за интернет во роаминг или за разговори кон странство.

  Пакет Еднократен надоместок
A1 Roam Surf XXXL Пакетот вклучува 12GB интернет во роаминг и е со валидност од 30 дена од датумот на активација, по што автоматски се деактивира. Пакетот важи во 25 земји/оператори. 100GB од
A1 Net Sef
A1 Roam Surf XXL Пакетот вклучува 5GB интернет во роаминг и е со валидност од 30 дена од датумот на активација, по што автоматски се деактивира. Пакетот важи во 25 земји/оператори. 50GB од
A1 Net Sef
A1 Roam Surf XL Пакетот вклучува 2GB интернет во роаминг и е со валидност од 30 дена од датумот на активација, по што автоматски се деактивира. Пакетот важи во 25 земји/оператори. 30GB од
A1 Net Sef
A1 Roam Surf M Пакетот вклучува 200MB интернет во роаминг и е со валидност од 30 дена од датумот на активација, по што автоматски се деактивира. Пакетот важи во 50 земји/оператори. 40GB од
A1 Net Sef
100 минути кон странство Пакетот вклучува 100 минути. Пакетот е со валидност од 30 дена од датумот на активација, по што автоматски се деактивира. 30GB од
A1 Net Sef
200 минути кон странство Пакетот вклучува 200 минути. Пакетот е со валидност од 30 дена од датумот на активација, по што автоматски се деактивира. 50GB од
A1 Net Sef

Размената на зачуваниот интернет во A1 Net Sef може да се реализира само преку апликацијата Мојот А1, која Ве молиме да ја ажурирате.

Опцијата за размена е достапна за следните тарифи: A1 Neo M+, A1 Neo L, A1 Neo XL и A1 Neon+. По извршена размена на интернет од A1 Net Sef за одредена услуга, на корисникот ќе му се прикаже новиот статус на зачуван интернет во А1 Net Sef. Пакетот ќе биде активен штом се прикаже во листата на активни сервиси во Мојот А1. По направената размена, корисникот продолжува да го зачувува неискористениот месечен интернет во A1 Net Sef.

Корисникот ќе може да направи повеќе размени во текот на еден месец, но ист пакет може да активира само еднаш во период од 30 дена. Сите пакети достапни за размена може да се комбинираат со останатите комерцијални пакети.

 

Тарифни модели достапни само со SIM картичка


А1 Neo S SIM 449
А1 Neo M SIM 649
А1 Neo M+ SIM 799
А1 Neo L SIM 999

Доколку немате потреба од телефон изберете тарифа само со SIM картичка. Во овој случај ќе склучите договор на неопределено време, а и месечната претплата ќе Ви биде пониска.

Актуелната промоција со зголемен интернет сообраќај важи и за соодветните тарифни модели само со SIM-картичка.

A1 Neon

A1 Net Sef

до 50GB

10GB
15GB

национален интернет
Неограничени
минути и SMS
Неограничен интернет
секоја вечер од
00:00ч до 06:00ч
799
ден./месечно
Препорачана тарифа

A1 Neon+

A1 Net Sef

до 100GB со можност за размена

15GB
100GB

национален интернет
Неограничени
минути и SMS
Неограничен интернет
секоја вечер од
00:00ч до 06:00ч
999
ден./месечно

A1 Neon+

Изберете А1 Neon+ и добијте 100GB мобилен интернет за цело времетраење на договорот

Тарифниот модел A1 Senior е достаен за физички лица кои ќе потврдат дека се пензионери, со склучување нов или со обнова на договорот на 24 месеци.

A1 Senior  
Месечна претплата (ден.) 299
Минути кон A1 неограничено
Минути кон останати национални мрежи (фиксни и мобилни) 50
SМЅ кон сите национални мрежи 50
4G интернет 500MB

Паметни часовници за деца

MyKi Watch

MyKi е детски смарт-часовник од новата генерација, кој е одлична забава за Вашето дете, но и сигурност за Вас како родител!

Детскиот смарт-часовник има GPS-уред, преку кој секогаш ќе знаете каде е Вашето дете и ќе бидете во тек со неговото движење. Лесен е и едноставен за користење.

Преку SOS-копчето детето во секој момент може да Ве повика на Вашиот телефон, а бидејќи смарт-часовникот има вградено SIM-картичка, може да разговарате со детето кога и да посакате.

Смарт-часовникот е достапен промотивно по цена од 0 денари во сите продажни места или со онлајн нарачка, со договор склучен на 24 месеци и месечна претплата од 399 денари за тарифата A1 MyKi.

Доколку тарифата А1 MyKi ја вклучите во пакет A1 Combo пакет, ќе добиете попуст од 100 денари на месечната претплата за тарифата А1 MyKi. Цената со А1 Combo e 199 ден./месечно.

A1 MyKi

250MB

интернет за користење на смарт-часовникот
500 минути
кон A1
50 минути
кон други национални мрежи
50 SMS
кон сите мрежи

399

ден./месечно

Функции на MyKi:

  • Локација – со MyKi секогаш знаете каде е Вашето дете, можете да го следите движењето на детето на Вашиот мобилен телефон, преку апликацијата MyKi Watch.
  • Повици – можете да дефинирате до 10 броеви со кои детето ќе комуницира преку часовникот. Со MyKi Вашето дете е заштитено од несакани повици, бидејќи часовникот овозможува појдовни и дојдовни повици само со претходно дозволени броеви.
  • SOS-копче за брзо повикување – само со притискање на SOS-копчето, Вашето дете ќе може да Ви се јави и автоматски ќе Ви бидат пратени координатите на неговата локација.
  • Гласовни пораки – можете да примате и да праќате гласовни пораки од и до Вашето дете.
  • Сензор за допир/близина – благодарение на вградениот сензор, Вие ќе знаете дали Вашето дете во моментот го носи часовникот и ќе бидете информирани доколку часовникот е тргнат од раката.
  • Екран на допир во боја – со MyKi Touch Вашето дете може да пристапи во секое мени само со допир на екранот, што го прави MyKi Touch интерактивен и едноставен за користење.
  • Заменливи силиконски ремчиња во повеќе бои, кои се целосно безбедни и со удобен дизајн за Вашето дете.
  • Избор на повеќе ринг-тонови.

Повеќе информации за функциите на смарт-часовниците можете да најдете на веб-страницата за MyKi www.myki.watch.

За повеќе информации јавете се на 077 1234.

MyKi Pet тракер

Отсега Вашето милениче ќе може слободно да си игра надвор, а Вие опуштено ќе може да ја следите неговата локација каде и да е. Нема потреба да се грижите дека Вашето милениче ќе се изгуби, затоа што со MyKi Pet тракерот, секогаш ќе знаете каде точно се наоѓа.

MyKi Pet е тракинг уред, кој им помага на сопствениците на миленичиња преку апликација да го следат движењето на миленичињата и нивната локација во кое било време. Преку GPS, LBS и Wi-Fi локализацијата, MyKi Pet Ви овозможува прецизна локација на миленичето со точност до десет метри. Сопственикот на миленичето може да постави безбедносна зона околу вообичаеното место за прошетка, и доколку миленичето ја премине оваа зона, сопственикот во истиот момент ќе добие нотификација. Тракерот тежи само 28 грама и затоа е лесно да се постави на мали, но и на поголеми домашни миленичиња.

MyKi Pet тракерот е достапен за 0 денари, со договор склучен на 24 месеци за тарифниот модел A1 MyKi Pet со претплата од 199 ден./месечно.

Повеќе информации за функциите на тракерот можете да најдете на веб-страницата за MyKi или јавете се на 077 1234.

Дополнителни информации и помош
  • Цените се со вклучен ДДВ.
  • 4G LTE брзината зависи од повеќе фактори, како поседување соодветна uSIM картичка, телефонскиот апарат, мрежниот сигнал и бројот на корисници што истовремено користат интернет од иста локација

За повеќе информации јавете се на 077 1234.