Телефони

A1 Alpha 20

онлајн достапен
Одбери боја
Тарифа Промени
A1 Neo M
Цена

Одлична комбинација на едноставен дизајн и брзина на уредот, A1 Alpha 20 со своите четири вградени камери, Ви овозможува да ги зачувате наjубавите моменти во високо-квалитетна резолуција. Паметниот телефон има 128GB внатрешна меморија, моќна батерија од 4000 mAh и гаранција за корисници од 3 години, кои обезбедуваат траен перформанс и долгорочно уживање.

 • 6.22 '' V notch HD+ display (720 X 1520) 19:9
 • 48MP + 8MP + 2MP задна камера + 8MP предна камера
 • 8-јадрен процесор
 • 4GB RAM

Одлична комбинација на едноставен дизајн и брзина на уредот, A1 Alpha 20 со своите четири вградени камери, Ви овозможува да ги зачувате наjубавите моменти во високо-квалитетна резолуција. Паметниот телефон има 128GB внатрешна меморија, моќна батерија од 4000 mAh и гаранција за корисници од 3 години, кои обезбедуваат траен перформанс и долгорочно уживање.

Одбери боја

Одбраната боја е недостапна за онлајн нарачка

Тарифа

Промени
Начин на плаќање
Цена

0 ден.

A1 Neo L

 • Интернет 70GB
70GB
+ до 100GB A1 Net Sef
 • Неограничени минути и SMS пораки кон сите мрежи
1399
ден./мес.
Одбери

A1 Neo M+

 • Интернет 50 GB
50 GB
до 100GB со можност за размена
 • Неограничени минути и SMS пораки кон сите мрежи
999
ден./мес.
Одбери

A1 Neo M

 • Интернет 15GB
15GB
+ до 50GB A1 Net Sef
 • Неограничени минути и SMS пораки кон сите мрежи
799
ден./мес.
Одбери

A1 Neon+

 • Интернет 50GB
50GB
до 100GB со можност за рамена
 • Неограничени минути и SMS пораки кон сите мрежи
999
ден./мес.
Одбери

A1 Neon

 • Интернет 15GB
15GB
+ неограничен интернет од 00:00 до 06:00 и до 50GB A1 Net Sef
 • Неограничени минути и SMS пораки кон сите мрежи
799
ден./мес.
Одбери
Сакате да купите само уред? Одбери

Тарифа

Времетраење на договор

Тип на плаќање

Тарифа

Редовна цена


Основна цена
8.999 ден.