Откријте нов свет

со А1 Combo

Сте се замислиле ли, што сѐ можете да откриете со толку многу телевизиски канали и неограничен интернет?

A1 Combo Ви овозможува одлично дигитално искуство, со стабилен квалитет, најдобри ТВ филмски канали, неограничен интернет.

Најдобрите празници со Cinestar TV Premiere 1 и 2

За најдобрите празници одберете го совршениот филм за Вас и Вашите најблиски! Гледајте ги каналите Cinestar TV Premiere 1 и 2 и уживајте во празнична атмосфера со најдобрите филмови во А1 Combo! Каналите Cinestar TV Premiere 1 и 2 ќе бидат бесплатни еден месец за сите корисници на фиксни тарифни модели што не користат Cinestar Premiere пакет и Extra Package Plus. Промотивниот период важи од 15.12.2019 до 15.1.2020.

А1 Combo

Neo 4L

Интерактивна телевизија

А1 Видеотека, бесплатно 24 месеци
Вклучени ТВ-пакети:
HBO Premium, Cinestar Premiere, HD Max и Balkan 8+ или Digitalb Family
2 ТВ-приклучоци
до 150 канали (до 30 HD)
Неограничен интернет
100/5 Mbps
Бесплатна фиксна линија
Неограничени разговори кон сите фиксни мрежи
1.699
ден./месечно
до 6 мобилни линии
A1 Xplore TV бесплатно
2.698
ден./месечно
Заштеда
599 ден./месечно
14.376 ден. за 24 месеци
Препорачана тарифа

А1 Combo

Neo 4M

Интерактивна телевизија

А1 Видеотека, бесплатно 3 месеци
Вклучени ТВ-пакети:
Cinestar Premiere и Balkan 8+ или Digitalb Start
2 ТВ-приклучоци
до 130 канали (до 20 HD)
Неограничен интернет
50/3 Mbps
Бесплатна фиксна линија
Неограничени разговори кон сите фиксни мрежи
1.199
ден./месечно
до 4 мобилни линии
A1 Xplore TV бесплатно
2.398
ден./месечно
Заштеда
399 ден./месечно
9.576 ден. за 24 месеци

А1 Combo

Neo 4S

Интерактивна телевизија

A1 Видеотека, бесплатно 3 месеци
Вклучени ТВ-пакети:
Sport
1 ТВ-приклучок
до 90 канали (до 15 HD)
Неограничен интернет
30/1 Mbps
Бесплатна фиксна линија
Неограничени разговори кон сите фиксни мрежи
899
ден./месечно
до 2 мобилна линија
 
A1 Xplore TV бесплатно
1.200
ден./месечно
Заштеда
198 ден./месечно
4.752 ден. за 24 месеци
Изберете A1 Combo M со две мобилни линии A1 Neo M и добијте го одличниот Huawei P Smart Z за 4.999 денари.

 

Изберете A1 Combo Lite Neo M со две мобилни линии A1 Neo M и A1 Neo S добијте го одличниот A1 Alpha за 0 денари.
A1
Alpha

Мобилен телефон со добри функционалности и 8-јадрен процесор. Има HD екран од 6.26”, одлична задна камера од 13МР, 3GB RAM и долготрајна батерија од 3100 mAh.

  • 6,26" HD Plus IPS LCD екран
  • 13 MP rear + 8MP front camera
  • Octa-Core CPU
  • 3GB RAM