Cупериорен интернет во вашиот дом

Ви ги претставуваме новите A1 Net пакети со кои добивате неограничен интернет со одлични брзини за Вашиот дом и бесплатно вклучена фиксна линија. Изберете го пакетот што најмногу Ви одговара и уживајте во сурфањето.

A1 Net S

Неограничен интернет
 • до 50/50 Mbps
  за оптички интернет
 • до 50/5 Mbps
  за кабeлски интернет
Фиксна линија
Фиксна линија без вклучени бесплатни минути
699
ден./месечно
Најдобар избор

A1 Net M

Неограничен интернет
 • до 100/100 Mbps
  оптички интернет
 • до 100/10 Mbps
  кабeлски интернет
Фиксна линија
Фиксна линија без вклучени бесплатни минути
799
ден./месечно

A1 Net L

Неограничен интернет
 • до 200/200 Mbps
  оптички интернет со Wi-Fi Mesh*
 • до 200/20 Mbps
  кабeлски интернет со Wi-Fi Mesh*
Фиксна линија
Фиксна линија без вклучени бесплатни минути
1.099
ден./месечно

 

Ви препорачуваме да направите комбинација од А1 Net тарифите заедно со мобилни линии А1 Ultra во А1 Combo пакет и да заштедите. Со А1 Combo пакетот добивате дополнителен попуст на месечната претплата. Повеќе информации за А1 Combo пакетите можете да најдете овде.

 

A1 Net M

во А1 Combo пакет
699
ден./месечно

A1 Net L

во А1 Combo пакет
899
ден./месечно

*Wi-Fi Mesh е уред што го зајакнува Wi-Fi сигналот и Ви овозможува да имате покриеност со Wi-Fi мрежа во секој агол од Вашиот дом. Нашите екипи ќе направат проверка и го инсталираат уредот во Вашиот стан или куќа доколку има потреба од зајакнување на сигналот. Со тарифниот модел А1 Combo L, Wi-Fi Mesh уредот го добивате бесплатно.

Понудата за A1 Net пакетите со наведени интернет брзини е достапна во Скопје, Битола, Тетово, Гостивар, Куманово, Велес, Кочани, Штип, Радовиш и во Прилеп, на локации каде што постои техничка можност за користење на услугата.

Во реоните со LAN покриеност максималната брзина изнесува 60 Mbps.

За повеќе информации јавете се на 077 1234.