A1 Postpejd SIM

Доколку немаш потреба од телефон, избери А1 Постпејд СИМ-картичка и склучи договор на неопределено време, избирајќи некоја од актуелните тарифи, со пониска месечна претплата.

Lexo më shumë
Në dispozicion onlajn
Nuk është në dispozicion onlajn
Tarifa
A1 Nova M SIM
Ndrysho tarifën
999 den./muaj
pakufizuar
internet kombëtar
Pakofizuar
minuta kombëtare dhe ЅМЅ
Pako sipas zgjedhjes
5GB internet në roaming ose 100 minuta jashtë vendit
Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Në dispozicion onlajn
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Nova XS SIM

449 den./muaj

2GB
internet kombëtar
minuta kombëtare

Çmimi për A1 Postpejd SIM

0 den.
Zgjidhni

A1 Nova S SIM

799 den./muaj

10GB 20GB
internet kombëtar
A1 Net Sef up to50GB
Pakufi
minuta të pakufizuara dhe SMS

Çmimi për A1 Postpejd SIM

0 den.
Zgjidhni

A1 Nova M SIM

999 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
pakufizuar
internet kombëtar
Pakofizuar
minuta kombëtare dhe ЅМЅ
Pako sipas zgjedhjes
5GB internet në roaming ose 100 minuta jashtë vendit

Çmimi për A1 Postpejd SIM

0 den.
E zgjedhur

A1 Nova L SIM

1.099 den./muaj

pakufizuar
internet kombëtar
Pakofizuar
minuta kombëtare dhe ЅМЅ
Pako sipas zgjedhjes
5GB internet në roaming ose 100 minuta jashtë vendit

Çmimi për A1 Postpejd SIM

0 den.
Zgjidhni

A1 Neon SIM

649 den./muaj

10GB 15GB
internet kombëtar
Pakufi
minuta të pakufizuara dhe SMS
Internet të pakufizuar
Çdo natë prej orës 00:00 deri në 06:00

Çmimi për A1 Postpejd SIM

0 den.
Zgjidhni
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

A1 Postpejd SIM

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Pulse

0 den./muaj

10GB
(со првите две недели од активирањето)

Çmimi për A1 Postpejd SIM

0 den.
Zgjidhni

A1 Nova XS

499 den./muaj

Çmimi për A1 Postpejd SIM

0 den.
Zgjidhni

A1 Nova XS SIM

449 den./muaj

2GB
internet kombëtar
minuta kombëtare

Çmimi për A1 Postpejd SIM

0 den.
Zgjidhni

A1 Nova S SIM

799 den./muaj

10GB 20GB
internet kombëtar
A1 Net Sef up to50GB
Pakufi
minuta të pakufizuara dhe SMS

Çmimi për A1 Postpejd SIM

0 den.
Zgjidhni

A1 Nova S

899 den./muaj

Çmimi për A1 Postpejd SIM

0 den.
Zgjidhni

A1 Nova M SIM

999 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
pakufizuar
internet kombëtar
Pakofizuar
minuta kombëtare dhe ЅМЅ
Pako sipas zgjedhjes
5GB internet në roaming ose 100 minuta jashtë vendit

Çmimi për A1 Postpejd SIM

0 den.
E zgjedhur

A1 Nova M

1.099 den./muaj

Çmimi për A1 Postpejd SIM

0 den.
Zgjidhni

A1 Nova L SIM

1.099 den./muaj

pakufizuar
internet kombëtar
Pakofizuar
minuta kombëtare dhe ЅМЅ
Pako sipas zgjedhjes
5GB internet në roaming ose 100 minuta jashtë vendit

Çmimi për A1 Postpejd SIM

0 den.
Zgjidhni

A1 Nova L

1.299 den./muaj

Çmimi për A1 Postpejd SIM

0 den.
Zgjidhni

A1 Nova XL

1.599 den./muaj

Çmimi për A1 Postpejd SIM

0 den.
Zgjidhni

A1 Nova XL SIM

1.399 den./muaj

5G Ready pakufizuar
internet kombëtar
Pakufi
minuta të pakufizuara dhe SMS
100 minuta
biseda jashtë vendit
Pako sipas zgjedhjes
5GB internet në roaming ose 100 minuta jashtë vendit

Çmimi për A1 Postpejd SIM

0 den.
Zgjidhni

A1 Neon

799 den./muaj

Çmimi për A1 Postpejd SIM

0 den.
Zgjidhni

A1 Neon SIM

649 den./muaj

10GB 15GB
internet kombëtar
Pakufi
minuta të pakufizuara dhe SMS
Internet të pakufizuar
Çdo natë prej orës 00:00 deri në 06:00

Çmimi për A1 Postpejd SIM

0 den.
Zgjidhni

A1 Neon+

999 den./muaj

15GB unlimited
national internet
Unlimited
minutes & SMS

Çmimi për A1 Postpejd SIM

0 den.
Zgjidhni

A1 Neon+ SIM

799 den./muaj

15GB unlimited
national internet
with exchange option
Unlimited
minutes & SMS

Çmimi për A1 Postpejd SIM

0 den.
Zgjidhni

A1 Senior

299 den./muaj

Çmimi për A1 Postpejd SIM

0 den.
Zgjidhni