ЕВРОПА (БЕЗ РУСИЈА) СВЕТ (СО РУСИЈА)

РОАМИНГ ПАРТНЕРИ

А1 Македонија, Ви овозможува роаминг за комуникација со кого сакате, каде што сакате.

ЕВРОПА (БЕЗ РУСИЈА) СВЕТ (СО РУСИЈА)
Роаминг

Одберете држава

Тип на корисник