Корисничка поддршка

Како да активирам SOS кредит?

SOS кредит Ви овозможува да искористите 30 денари во моментот кога Ви е потребно.

Истите ќе бидат наплатени од следното надополнување и тоа 35 денари (30 денари за SOS кредитот и 5 денари за испратената SOS порака).

Испратете порака со содржина „SOS“ на бројот 144 333. 

Услугата можете да ја користете доколку:

  • Имате надополнето кредит најмалку два пати во последните три месеци
  • да имате помалку од 5 денари кредит
  • доколку претходно е искористен SOS (СОС) кредит, истиот да е платен

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања