Корисничка поддршка

Каде може да направам продолжување/обнова на договорот?

Продолжување или обнова на Вашиот претплатнички договор можете да направите онлајн преку нашиот „E-Shop“ на следниот линк www.a1.mk/e-shop при што е потребно да ги пополните формите за нарачка и да одберете уред, или преку нашиот A1 Live Shop на линкот: https://www.a1.mk/liveshop,  каде преку виртуелната продавница може да разговарате со нашите продажни агенти во живо и да добиете детални информации во врска со Вашиот договор

Исто така, следна опција за продолжување/обнова на Вашиот договор е да го посетите најблиското А1 продажно место со приложување на документ за лична идентификација (лична карта или пасош). Доколку сте деловен корисник потребно е да го контактирате Вашиот бизнис агент, односно го посетите најблиското А1 продажно место.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања