Корисничка поддршка

Каде да проверам дали ми се активни промотивните 10GB интернет со инсталирање на апликацијата Мојот А1.

Активните промотивни 10 GB интернет ќе имате можност да ги проверите преку менито за дополнителни пакети за мобилни услуги (Пакети -> Достапни Национални услуги -> Промотивни 10GB интернет од A1.

За активацијата на пакетот ќе добиете информација во Мојот А1, додека за истекот на валидноста на пакетот повторно ќе добиете известување преку СМС порака.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања