Корисничка поддршка

Како да направите "Factory reset" на дигиталниот ресивер KAON VM1200

Видео туторијалот ќе Ви помогне како да направите комплетен ресет (Factory reset) на интерактивниот дигитален ресивер KAON VM1200

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања