Корисничка поддршка

Како да ја проверам состојбата на мојата припејд сметка?

Состојбата на Вашата припејд сметка може да се провери преку мобилната апликација „Мојот A1“ каде што состојбата на Вашата припејд сметка е прикажана на почетната страна.

Преку внесување на кодот *101# и притискање на слушалката за повик.

Како и со повик кон бројот 1770. Изберете 1, по што ќе слушнете известување за моменталната состојба на сметката и важноста на истата.
 

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања