Корисничка поддршка

На сметката имам наплатено СМС пораки пратени од бројот +38977000301 / 075000200. Кој е тој број?

Ова е бројот на А1 СМС-центарот. Кога се наоѓате во странство и праќате СМС-порака кон кој било број на сметката се презентира бројот од СМС-центарот за корисници на А1. Цената на испратената порака се наплатува согласно дефинираните цени за СМС пораки во роаминг за конкретниот роаминг партнер. 

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања