• Чекор 1
  • Чекор 2

Побаравте повторно поврзување на Netflix преку А1!

Во случај доколку сте се регистрирале со погрешна е-мејл адреса, потребно е повторно да се регистрирате. Ве молиме внимавајте да ја внесете точната е-мејл адреса за која досега плаќавте директно во Netflix, a која сакате и понатаму да ја користите, но сега да плаќате преку А1.

Во случај доколку сте активирале Netflix преку А1, а во меѓувреме не сте се регистрирале на Netflix, потребно е да извршите регистрација преку нов линк

И во двата случаи, потребно е да го внесете Вашиот А1 мобилен постпејд или фиксен број за да добиете линк за повторна регистрација преку SMS или e-мејл

Телефонски број