10GB за сите

со апликацијата Мојот А1!

Изненадување, за сите наши корисници на мобилни услуги!

Преземете ја новата мобилна апликација Мојот А1, добијте 10GB мобилен интернет и уживајте во сурфањето!

Промотивните гигабајти, припејд корисниците, ќе можат да ги користат, откако ќе добијат СМС-известување дека промоцијата е активирана, а постпејд корисниците ќе добијат известување во апликацијата Мојот А1.

Сите А1 Постпејд корисници, промотивниот еднократен интернет пакет од 10GB ќе можат да го користат во рок од 30 дена, од моментот на активацијата, а А1 Припејд корисниците, во рок од 7 дена.

Мобилна апликација Мојот А1

за брз, лесен и прегледен увид во Вашите кориснички сметки.