Ексклузивна РОДЕНДЕНСКА понуда за Вас!

Супербрз интернет
за само 499ден./месечно

Што добивате со A1 Combo понудата?

Супербрз интернет во Вашиот дом

 

Поврзете го домот со супербрз интернет и сурфајте со брзини до 100/10. Претплатата изнесува само 499 денари/месечно, за тарифниот модел А1 Net M.

 

 

Инсталација во рок од 48 часа

Нашите стручни служби ќе извршат инсталирање на кабловскиот интернет во рок од 48 часа од склучување на договорот, во термин кој Ви одговара.

Побрзајте, понудата е ограничена!

Оваа неверојатна понуда е достапна ограничен период, затоа побрзајте и контактирајте нè.

Јавeте се и нарачајте на 0800 78 787

Понудата е валидна на локации каде што постои техничка можност за користење на кабловски интернет, преку мрежната инфраструктура во сопственост на А1.