DVB-T/T2/C/S/S2
6.4 kg
43" Android TV
HDMI x3 USBx2 Wifi CI+
956x636x275 mm
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
DVB-T/T2/C/S/S2
6.4 kg
43" Android TV
HDMI x3 USBx2 Wifi CI+
956x636x275 mm
Ngjyrën: Black

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Ultra M
Ndrysho tarifën
1.199 den./muaj
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi i pajisjes

169 den. x 48 muaj

Tarifa: A1 Ultra M
1.199 den./muaj
Çmimi

169 den. x 48 muaj

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Ultra XS

549 den./muaj

 
 
6GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Tesla 43E635BFS

314 den. x 48 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra S

999 den./muaj

 
 
60GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Tesla 43E635BFS

231 den. x 48 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra M

1.199 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
3 muaj falas
 
  

Çmimi për Tesla 43E635BFS

169 den. x 48 muaj
E zgjedhur

A1 Ultra L

1.399 den./muaj

5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
50 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
6 muaj falas
 
  

Çmimi për Tesla 43E635BFS

64 den. x 48 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra XL

1.699 den./muaj

5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 200GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
12 muaj falas
 
  

Çmimi për Tesla 43E635BFS

/
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Tesla 43E635BFS

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Ultra XS

549 den./muaj

 
 
6GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Tesla 43E635BFS

314 den. x 48 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra S

999 den./muaj

 
 
60GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Tesla 43E635BFS

231 den. x 48 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra M

1.199 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
3 muaj falas
 
  

Çmimi për Tesla 43E635BFS

169 den. x 48 muaj
E zgjedhur

A1 Ultra L

1.399 den./muaj

5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
50 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
6 muaj falas
 
  

Çmimi për Tesla 43E635BFS

64 den. x 48 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra XL

1.699 den./muaj

5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 200GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
12 muaj falas
 
  

Çmimi për Tesla 43E635BFS

/

A1 Senior

299 den./muaj

 
 
500MB
 
internet kombëtar 
Pakufi
 
Minuta drejt A1 
  
50
 
Minuta drejt rrjeteve tjera 
kombëtare (fikse/cel.) 
50
 
SМЅ drejt të gjitha 
rrjeteve kombëtare 

Çmimi për Tesla 43E635BFS

/
Basic price
16.999denarë
Pripejd
16.999denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
16.999denarë

Tesla 43E635BFS

Çka ka në kuti?
  • TESLA 43E635BFS
  • Гарантен Лист
  • Упатство за употреба
Karakteristikat themelore
  • DVB-T/T2/C/S/S2
  • 6.4 kg
  • 43" Android TV
  • HDMI x3 USBx2 Wifi CI+
  • 956x636x275 mm
636 мм
956 мм
Karakteristikat e hollësishme
Ekrani UHD
Madhësia e ekranit 43"
Sistemi operativ Android 11
Memorja e integruar 8GB
RAM memorja 1 GB
Dimensionet 956x636x275 mm
Pesha 6.4 kg
Garancia 36
Garancia dhe servisi
36
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për Tesla 43E635BFS, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

Tesla 43E635BFS

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 0 recenzione për këtë pajisje

0
0
0
0
0
0