Samsung QE50Q60CAU

Lexo më shumë
50" Smart QLED TV
Tizen Smart with Wi-Fi and BT
11.8kg
1118.3x681.7x224mm
4K QLED
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
50" Smart QLED TV
Tizen Smart with Wi-Fi and BT
11.8kg
1118.3x681.7x224mm
4K QLED
Ngjyrën: Black

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Ultra M
Ndrysho tarifën
1.199 den./muaj
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi i pajisjes

755 den. x 48 muaj

Tarifa: A1 Ultra M
1.199 den./muaj
Çmimi

755 den. x 48 muaj

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Samsung QE50Q60CAU

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Basic price
45.199denarë
Pripejd
47.599denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
47.599denarë

Samsung QE50Q60CAU

Çka ka në kuti?
  • Samsung QE50Q60CAU
  • Упатство за работа
  • Гарантен лист
Karakteristikat themelore
  • 50" Smart QLED TV
  • Tizen Smart with Wi-Fi and BT
  • 11.8kg
  • 1118.3x681.7x224mm
  • 4K QLED
681.7 мм
1118.3 мм
Karakteristikat e hollësishme
Ekrani 4K QLED
Madhësia e ekranit 50"
Dimensionet 1118.3x681.7x224mm
Тежина 11.8kg
Garancia 24

Samsung QE50Q60CAU

Garancia dhe servisi
24
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për Samsung QE50Q60CAU, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

Samsung QE50Q60CAU

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 0 recenzione për këtë pajisje

0
0
0
0
0
0