Samsung Galaxy S24 5G 128GB

Lexo më shumë
Deca Core
50+10+12MP rear + 12MP front
4000 mAh
6.2" AMOLED 2X, FHD+ Display
8GB / 128GB
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
Deca Core
50+10+12MP rear + 12MP front
4000 mAh
6.2" AMOLED 2X, FHD+ Display
8GB / 128GB
Ngjyrën: Onyx Black

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Ultra XL
Ndrysho tarifën
1.699 den./muaj
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi i pajisjes

1.499 den. x 24 muaj

Tarifa: A1 Ultra XL
1.699 den./muaj
Çmimi

1.499 den. x 24 muaj

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Ultra XS

549 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
6GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Samsung Galaxy S24 5G 128GB

2.208 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra S

999 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
60GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Samsung Galaxy S24 5G 128GB

2.041 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra M

1.199 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
3 muaj falas
 
  

Çmimi për Samsung Galaxy S24 5G 128GB

1.916 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra L

1.399 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
50 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
6 muaj falas
 
  

Çmimi për Samsung Galaxy S24 5G 128GB

1.708 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra XL

1.699 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 200GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
12 muaj falas
 
  

Çmimi për Samsung Galaxy S24 5G 128GB

1.499 den. x 24 muaj
E zgjedhur
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Samsung Galaxy S24 5G 128GB

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Ultra XS

549 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
6GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Samsung Galaxy S24 5G 128GB

2.208 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra S

999 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
60GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Samsung Galaxy S24 5G 128GB

2.041 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra M

1.199 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
3 muaj falas
 
  

Çmimi për Samsung Galaxy S24 5G 128GB

1.916 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra L

1.399 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
50 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
6 muaj falas
 
  

Çmimi për Samsung Galaxy S24 5G 128GB

1.708 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra XL

1.699 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 200GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
12 muaj falas
 
  

Çmimi për Samsung Galaxy S24 5G 128GB

1.499 den. x 24 muaj
E zgjedhur

A1 Senior

299 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
500MB
 
internet kombëtar 
Pakufi
 
Minuta drejt A1 
  
50
 
Minuta drejt rrjeteve tjera 
kombëtare (fikse/cel.) 
50
 
SМЅ drejt të gjitha 
rrjeteve kombëtare 

Çmimi për Samsung Galaxy S24 5G 128GB

/
Basic price
54.999denarë
Pripejd
56.999denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
56.999denarë

Samsung Galaxy S24, the pinnacle of smartphone innovation. With its cutting-edge design and advanced features, the Galaxy S24 redefines what's possible in mobile technology. With a stunning Infinity-O display, the S24 offers vivid colors and crisp details for an immersive viewing experience like never before. Powered by the latest processor and 8GB of RAM, this smartphone delivers extremely fast performance, whether you're multitasking or gaming. Capture every moment in stunning detail with the triple-lens rear camera, while the front camera ensures you always look your best on selfies and video calls. Elevate your mobile experience with the Samsung Galaxy S24.

Samsung Galaxy S24 5G 128GB

Çka ka në kuti?
  • Samsung Galaxy S24 5G 128
  • Кабел за полнење
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
Karakteristikat themelore
  • Deca Core
  • 50+10+12MP rear + 12MP front
  • 4000 mAh
  • 6.2" AMOLED 2X, FHD+ Display
  • 8GB / 128GB
7.6 mm
70.6 mm
147.0 mm
Karakteristikat e hollësishme
Rrjeti GSM/HSPA/LTE/5G
Lloji i SIM Dual Nano SIM & eSIM
Ekrani Dynamic AMOLED 2X, 120Hz, FHD+
Madhësia e ekranit 6.2"
Kamera 50+10+12MP
Sistemi operativ Android
CPU Deca-Core
Memorja e integruar 128 GB
RAM memorja 8 GB
Bateria 4000 mAh
Menyja në maqedonisht Yes
Telefoni punon vetëm me A1 SIM kartelë No
Kamera e përparme 12MP
Dimensionet 147.0 x 70.6 x 7.6 mm
Pesha 167g
Garancia 24

Samsung Galaxy S24 5G 128GB

Garancia dhe servisi
24
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për Samsung Galaxy S24 5G 128GB, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

Samsung Galaxy S24 5G 128GB

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 0 recenzione për këtë pajisje

0
0
0
0
0
0