Çmimi i pajisjes 11.016 den. në A1 Ultra M

Samsung Galaxy A25 5G 6/128

Lexo më shumë
5000 mAh
6GB / 128GB
50+8+2MP rear + 13MP front
6.5" Super AMOLED FHD+
Octa core
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
5000 mAh
6GB / 128GB
50+8+2MP rear + 13MP front
6.5" Super AMOLED FHD+
Octa core
Ngjyrën: Blue

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Ultra M
Ndrysho tarifën
1.199 den./muaj
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi i pajisjes

459 den. x 24 muaj

Tarifa: A1 Ultra M
1.199 den./muaj
Çmimi

459 den. x 24 muaj

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Ultra XS

549 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
6GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Samsung Galaxy A25 5G 6/128

751 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra S

999 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
60GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Samsung Galaxy A25 5G 6/128

584 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra M

1.199 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
3 muaj falas
 
  

Çmimi për Samsung Galaxy A25 5G 6/128

459 den. x 24 muaj
E zgjedhur

A1 Ultra L

1.399 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
50 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
6 muaj falas
 
  

Çmimi për Samsung Galaxy A25 5G 6/128

251 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra XL

1.699 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 200GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
12 muaj falas
 
  

Çmimi për Samsung Galaxy A25 5G 6/128

/
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Samsung Galaxy A25 5G 6/128

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Ultra XS

549 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
6GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Samsung Galaxy A25 5G 6/128

751 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra S

999 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
60GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Samsung Galaxy A25 5G 6/128

584 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra M

1.199 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
3 muaj falas
 
  

Çmimi për Samsung Galaxy A25 5G 6/128

459 den. x 24 muaj
E zgjedhur

A1 Ultra L

1.399 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
50 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
6 muaj falas
 
  

Çmimi për Samsung Galaxy A25 5G 6/128

251 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra XL

1.699 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 200GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
12 muaj falas
 
  

Çmimi për Samsung Galaxy A25 5G 6/128

/

A1 Senior

299 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
500MB
 
internet kombëtar 
Pakufi
 
Minuta drejt A1 
  
50
 
Minuta drejt rrjeteve tjera 
kombëtare (fikse/cel.) 
50
 
SМЅ drejt të gjitha 
rrjeteve kombëtare 

Çmimi për Samsung Galaxy A25 5G 6/128

/
Basic price
19.999denarë
Pripejd
21.999denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
21.999denarë

Zgjidh

Experience the power and style of Samsung Galaxy A25 5G. Its 6.5" FHD+ Super AMOLED display delivers stunning visuals that amaze the eyes. An octa-core processor and 6GB RAM ensure seamless usage, while the 50+8+2MP rear camera and 13MP front camera capture stunning photos with ease. With 128GB storage and a 5000mAh battery, the Samsung Galaxy A25 5G keeps up with your busy lifestyle, providing power to stay connected throughout the day. Get ready to be impressed!

Samsung Galaxy A25 5G 6/128

Çka ka në kuti?
  • Samsung Galaxy A25 5G 6/128
  • Кабел за полнење
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
Karakteristikat themelore
  • 5000 mAh
  • 6GB / 128GB
  • 50+8+2MP rear + 13MP front
  • 6.5" Super AMOLED FHD+
  • Octa core
8.3 mm
76.5 mm
161 mm
Karakteristikat e hollësishme
Rrjeti GSM/HSPA/LTE/5G
Lloji i SIM Dual Nano SIM
Ekrani Super AMOLED FHD+
Madhësia e ekranit 6.5"
Kamera 50+8+2MP
Sistemi operativ Android
CPU Octa-core
Memorja e integruar 128 GB
RAM memorja 6 GB
Bateria 5000 mAh
Menyja në maqedonisht Yes
Telefoni punon vetëm me A1 SIM kartelë No
Kamera e përparme 13MP
Dimensionet 161 x 76.5 x 8.3 mm
Pesha 197g
Garancia 24

Samsung Galaxy A25 5G 6/128

Garancia dhe servisi
24
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për Samsung Galaxy A25 5G 6/128, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

Samsung Galaxy A25 5G 6/128

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 0 recenzione për këtë pajisje

0
0
0
0
0
0