Motorola Motorola RAZR 40 Ultra 5G

Motorola RAZR 40 Ultra 5G rikthen nostalgjinë me një kthesë moderne, duke kombinuar dizajnin ikonik me teknologjinë e fundit. Ky telefon inteligjent i palosshëm ofron një dizajn elegant dhe kompakt, ndërsa ju jep hapësirë të mjaftueshme për konsum gjithëpërfshirës të përmbajtjes. Me lidhjen 5G, do të përjetoni shpejtësi të jashtëzakonshme të dhënash për shfletim, transmetim dhe shkarkim pa probleme. Sistemi i avancuar i kamerës i RAZR 40 Ultra kap foto dhe video mahnitëse, duke përdorur aftësitë e AI për cilësi të përmirësuar në një sërë skenarësh. Karakteristikat e tij të brendshme të fuqishme sigurojnë performancë pandërprerë në të gjitha detyrat, ndërsa dizajni i palosshëm i shton një prekje shkathtësie përvojës suaj të smartfonit. Me Motorola RAZR 40 Ultra 5G, do të shijoni një përzierje harmonike të stilit, inovacionit dhe funksionalitetit në pëllëmbën tuaj të dorës.

Lexo më shumë
8 GB
3800 mAh
6.9" LTPO AMOLED, FHD+ (open)
12+13MP rear + 32MP front
Octa-core
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
8 GB
3800 mAh
6.9" LTPO AMOLED, FHD+ (open)
12+13MP rear + 32MP front
Octa-core
Ngjyrën: Infinite Black

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Ultra Online XL
Ndrysho tarifën
1.359 den./muaj
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi i pajisjes

53.999 den.

Tarifa: A1 Ultra Online XL
1.359 den./muaj
Çmimi

53.999 den.

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Ultra Online M

959 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
A1 Net Sef
 
  
 
 
  
  

Çmimi për Motorola Motorola RAZR 40 Ultra 5G

63.999 den.
Zgjidhni

A1 Ultra Online L

1.119 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
A1 Net Sef
 
  
  

Çmimi për Motorola Motorola RAZR 40 Ultra 5G

58.999 den.
Zgjidhni

A1 Ultra Online XL

1.359 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
A1 Net Sef
 
до 200GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
100 минути
 
меѓународни разговори 
  

Çmimi për Motorola Motorola RAZR 40 Ultra 5G

53.999 den.
E zgjedhur

A1 Ultra XS

549 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
6GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Motorola Motorola RAZR 40 Ultra 5G

70.999 den.
Zgjidhni

A1 Ultra S

999 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
60GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Motorola Motorola RAZR 40 Ultra 5G

66.999 den.
Zgjidhni

A1 Ultra M

1.199 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
3 muaj falas
 
  

Çmimi për Motorola Motorola RAZR 40 Ultra 5G

63.999 den.
Zgjidhni

A1 Ultra L

1.399 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
50 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
6 muaj falas
 
  

Çmimi për Motorola Motorola RAZR 40 Ultra 5G

58.999 den.
Zgjidhni

A1 Ultra XL

1.699 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 200GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
12 muaj falas
 
  

Çmimi për Motorola Motorola RAZR 40 Ultra 5G

53.999 den.
Zgjidhni
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Motorola Motorola RAZR 40 Ultra 5G

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Ultra XS

549 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
6GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Motorola Motorola RAZR 40 Ultra 5G

70.999 den.
Zgjidhni

A1 Ultra S

999 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
60GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Motorola Motorola RAZR 40 Ultra 5G

66.999 den.
Zgjidhni

A1 Ultra M

1.199 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
3 muaj falas
 
  

Çmimi për Motorola Motorola RAZR 40 Ultra 5G

63.999 den.
Zgjidhni

A1 Ultra L

1.399 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
50 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
6 muaj falas
 
  

Çmimi për Motorola Motorola RAZR 40 Ultra 5G

58.999 den.
Zgjidhni

A1 Ultra XL

1.699 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 200GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
12 muaj falas
 
  

Çmimi për Motorola Motorola RAZR 40 Ultra 5G

53.999 den.
Zgjidhni

A1 Senior

299 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
500MB
 
internet kombëtar 
Pakufi
 
Minuta drejt A1 
  
50
 
Minuta drejt rrjeteve tjera 
kombëtare (fikse/cel.) 
50
 
SМЅ drejt të gjitha 
rrjeteve kombëtare 

Çmimi për Motorola Motorola RAZR 40 Ultra 5G

71.999 den.
Zgjidhni

A1 Ultra Online M

959 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
A1 Net Sef
 
  
 
 
  
  

Çmimi për Motorola Motorola RAZR 40 Ultra 5G

63.999 den.
Zgjidhni

A1 Ultra Online L

1.119 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
A1 Net Sef
 
  
  

Çmimi për Motorola Motorola RAZR 40 Ultra 5G

58.999 den.
Zgjidhni

A1 Ultra Online XL

1.359 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
A1 Net Sef
 
до 200GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
100 минути
 
меѓународни разговори 
  

Çmimi për Motorola Motorola RAZR 40 Ultra 5G

53.999 den.
E zgjedhur
Basic price
72.999denarë
Pripejd
74.999denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
74.999denarë

Motorola RAZR 40 Ultra 5G rikthen nostalgjinë me një kthesë moderne, duke kombinuar dizajnin ikonik me teknologjinë e fundit. Ky telefon inteligjent i palosshëm ofron një dizajn elegant dhe kompakt, ndërsa ju jep hapësirë të mjaftueshme për konsum gjithëpërfshirës të përmbajtjes. Me lidhjen 5G, do të përjetoni shpejtësi të jashtëzakonshme të dhënash për shfletim, transmetim dhe shkarkim pa probleme. Sistemi i avancuar i kamerës i RAZR 40 Ultra kap foto dhe video mahnitëse, duke përdorur aftësitë e AI për cilësi të përmirësuar në një sërë skenarësh. Karakteristikat e tij të brendshme të fuqishme sigurojnë performancë pandërprerë në të gjitha detyrat, ndërsa dizajni i palosshëm i shton një prekje shkathtësie përvojës suaj të smartfonit. Me Motorola RAZR 40 Ultra 5G, do të shijoni një përzierje harmonike të stilit, inovacionit dhe funksionalitetit në pëllëmbën tuaj të dorës.

Motorola Motorola RAZR 40 Ultra 5G

Çka ka në kuti?
  • Motorola RAZR 40 Ultra 5G
  • Адаптер
  • Кабел за полнење
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
Karakteristikat themelore
  • 8 GB
  • 3800 mAh
  • 6.9" LTPO AMOLED, FHD+ (open)
  • 12+13MP rear + 32MP front
  • Octa-core
74 mm
170.8 mm
Karakteristikat e hollësishme
Rrjeti GSM/HSPA/LTE/5G
Lloji i SIM Dual Nano SIM & eSIM
Ekrani LTPO AMOLED, FHD+, 165Hz
Madhësia e ekranit 6.9" (OPEN) / 3.6"(CLOSE)
Kamera 12+13MP
Sistemi operativ Android
CPU Octa-core
Memorja e integruar 256 GB
RAM memorja 8 GB
Bateria 3800 mAh
Menyja në maqedonisht Yes
Kamera e përparme 32MP
Dimensionet 170.8 x 74 x 7 mm (open)
Pesha 188.5g
Garancia 24

Motorola Motorola RAZR 40 Ultra 5G

Garancia dhe servisi
24
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për Motorola Motorola RAZR 40 Ultra 5G, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

Motorola Motorola RAZR 40 Ultra 5G

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 1 recenzione për këtë pajisje

1
0
0
0
0
5
09.10.2023

A Ju ndihmoi ky recenzion?