Honor Honor 50 5G

Featuring an elegant design and extraordinary performances, Honor 50 5G is a great phone that is sure to deliver reliable support in your everyday life. In addition, the phone features many options allowing you to take unusual and interesting photos and videos with perfectly clear colors and details, thanks to its 108 MP main camera. Moreover, it features OLED display that has up to 120 Hz refresh rate responsible for perfect viewing experience.

Lexo më shumë
6GB / 128GB
108+8+2+2MP rear + 32MP front
4300 mAh
6.57" LCD OLED display (1080
Octa-core
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
Ngjyrën: Midnight black

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Nova L
Ndrysho tarifën
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi

668 den. x 24 muaj

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Nova XS

499 den./muaj

 
 
4GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
 
 
  

Çmimi për Honor Honor 50 5G

1.168 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Nova S

899 den./muaj

 
60GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
  
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për Honor Honor 50 5G

1.043 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Nova M

1.099 den./muaj

5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për Honor Honor 50 5G

918 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Nova L

1.299 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për Honor Honor 50 5G

668 den. x 24 muaj
E zgjedhur
Zgjidhni tarifën
Враќање на производ
Бесплатна достава
Секогаш во добивка
Безбедно плаќање

Bukuria vjen nga momentet e bukura të jetës

Dizajni është një udhëtim i pafund në kërkim të bukurisë së përjetshme.

HONOR 50 prezanton një estetikë të re në dizajnin e telefonave celular dhe vendos një kthesë të re në industri.

Dizajn unik dhe i bukur

Paraqitja e kamerave të pasme në një pamje elegante dhe unike të ashtuquajtur "unazë e dyfishtë", është një dizajn simetrik, i cili është bërë element njohjeje në HONOR 50.

Asnjëherë mos humb një moment

Kur inçizon video, mund të kalosh mes kamerës së përparme dhe të pasme, me çka bëhesh edhe regjizor i momenteve të tua të rëndësishme të cilat i inçizon.

As nuk mund ta imagjinosh një shpejtësi të tillë

Mbështetje për rifreskimin 120 Hz të ekranit Tuaj si dhe 300 Hz shpejtësi gjatë prekjes së ekranit. Gjithashtu, kur luani video lojëra, ekrani rregullon në mënyrë inteligjente shpejtësinë e rifreskimit në mënyrë që telefoni të ngarkohet në mënyrë optimale për sa i përket fuqisë së procesorit dhe konsumit të energjisë.

6,57" OLED display
108+8+2+ 2MP rear + 32MP front
Octa-Core, Qualcomm Snapdragon 778G
128GB internal / 6GB RAM

Honor Honor 50 5G

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Nova XS

499 den./muaj

 
 
4GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
 
 
  

Çmimi për Honor Honor 50 5G

1.168 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Nova S

899 den./muaj

 
60GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
  
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për Honor Honor 50 5G

1.043 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Nova M

1.099 den./muaj

5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për Honor Honor 50 5G

918 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Nova L

1.299 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për Honor Honor 50 5G

668 den. x 24 muaj
E zgjedhur

A1 Nova XL

1.599 den./muaj

5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
 
 
  
  

Çmimi për Honor Honor 50 5G

376 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Nova XS SIM

449 den./muaj

 
 
4GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 

Çmimi për Honor Honor 50 5G

/

A1 Nova S SIM

799 den./muaj

 
60GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
  
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  

Çmimi për Honor Honor 50 5G

/

A1 Nova M SIM

999 den./muaj

5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  

Çmimi për Honor Honor 50 5G

/

A1 Nova L SIM

1.099 den./muaj

5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
5GB internet në roaming 
100 minuta jashtë vendit 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  

Çmimi për Honor Honor 50 5G

/

A1 Nova XL SIM

1.399 den./muaj

5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  

Çmimi për Honor Honor 50 5G

/

A1 Senior

299 den./muaj

 
 
500MB
 
internet kombëtar 
Pakufi
 
Minuta drejt A1 
  
50
 
Minuta drejt rrjeteve tjera 
kombëtare (fikse/cel.) 
50
 
SМЅ drejt të gjitha 
rrjeteve kombëtare 

Çmimi për Honor Honor 50 5G

/
Basic price
29.999denarë
Pripejd
31.999denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
31.999denarë

Honor Honor 50 5G

Çka ka në kuti?
  • Honor 50
  • Адаптер за полнење
  • Кабел за полнење
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
Karakteristikat themelore
  • 6GB / 128GB
  • 108+8+2+2MP rear + 32MP front
  • 4300 mAh
  • 6.57" LCD OLED display (1080
  • Octa-core
7.78 mm
73.8 mm
160 mm
Karakteristikat e hollësishme
Rrjeti GSM/HSPA/LTE/5G
Lloji i SIM Dual Nano SIM
Ekrani LCD OLED display (1080 x 2340)
Madhësia e ekranit 6.57"
Kamera 108MP + 8MP + 2MP + 2MP
Sistemi operativ Android 11
CPU Octa-core Qualcomm 778G 5G
Memorja e integruar 128 GB
RAM memorja 6 GB
Bateria Li-Ion 4300 mAh
Menyja në maqedonisht Yes
Telefoni punon vetëm me A1 SIM kartelë No
Kamera e përparme 32MP
Dimensionet 160 x 73.8 x 7.78 mm
Pesha 175g
Garancia 24

Honor Honor 50 5G

Garancia dhe servisi
24
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për Honor Honor 50 5G, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

Honor Honor 50 5G

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 0 recenzione për këtë pajisje

0
0
0
0
0
0