ГигаВајб со А1 Припејд!

50% попуст на цената за месечен и неделен пакет

Активирај месечен или неделен припејд пакет преку апликацијата Мојот А1 и добиј дури 50% намалување на цената на пакетот.

 

Mесечен пакет XL

Месечниот пакет XL со неограничено сурфање на социјалните мрежи, 5GB интернет, неограничени разговори и SMS пораки

Сакаш да сурфаш, да четуваш, да споделуваш и да зборуваш бескрајно многу? Aктивирај го месечниот припејд пакет XL сега за само 249 денари, наместо по редовната цена од 499 денари и ќе добиеш:

  • неограничено сурфање на социјалните мрежи Facebook, Instagram, TikTok, Twitter, Messenger, Snapchat и WhatsApp
  • неограничени разговори и SMS-пораки кон сите национални мрежи
  • 5GB мобилен интернет

 

Неделен пакет

со 2GB интернет

Како дел од припејд изненадувањето, сега можеш да го активираш неделниот пакет со 2GB интернет за само 59 денари, наместо редовната цена од 119 денари.

По истек на валидноста на избраниот пакет, активираниот пакет автоматски се обновува по редовна цена, доколку корисникот има доволно кредит на припејд сметката.

За да ги најдеш промотивните пакети, прво симни ја или ажурирај ја апликацијата Мојот А1. Понудата важи ограничен временски период, со активација единствено преку Мојот А1, во делот „Промотивни пакети“.

За повеќе информации јавете се во Kонтакт центар на 077 1234.