HP HP_C 15s-eq2005nia R5 8GB

Lexo më shumë
HDMI, USB, Wi-Fi, Bluetooth
AMD Ryzen 5 5500U
15.6" FHD LED
1.69 kg
3cell 41 Wh lithium-ion
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
Zgjidh ngjyrën

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Nova M
Ndrysho tarifën
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi

609 den. x 24 muaj

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Nova XS

499 den./muaj

 
 
2GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
 
 
  

Çmimi për HP HP_C 15s-eq2005nia R5 8GB

901 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Nova S

899 den./muaj

10GB
 
20GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
  
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për HP HP_C 15s-eq2005nia R5 8GB

734 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Nova M

1.099 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G Ready
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për HP HP_C 15s-eq2005nia R5 8GB

609 den. x 24 muaj
E zgjedhur

A1 Nova L

1.299 den./muaj

5G Ready
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për HP HP_C 15s-eq2005nia R5 8GB

443 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Neon+

999 den./muaj

15GB
 
pakufi
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
me mundësi për shkëmbim 
  
Pakufi
 
minuta të pakufizuara dhe SMS 
  
  
  
  

Çmimi për HP HP_C 15s-eq2005nia R5 8GB

693 den. x 24 muaj
Zgjidhni
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

HP HP_C 15s-eq2005nia R5 8GB

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Nova XS

499 den./muaj

 
 
2GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
 
 
  

Çmimi për HP HP_C 15s-eq2005nia R5 8GB

901 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Nova XS SIM

449 den./muaj

 
 
2GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 

Çmimi për HP HP_C 15s-eq2005nia R5 8GB

/

A1 Nova S SIM

799 den./muaj

10GB
 
20GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
  
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  

Çmimi për HP HP_C 15s-eq2005nia R5 8GB

/

A1 Nova S

899 den./muaj

10GB
 
20GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
  
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për HP HP_C 15s-eq2005nia R5 8GB

734 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Nova M SIM

999 den./muaj

5G Ready
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  

Çmimi për HP HP_C 15s-eq2005nia R5 8GB

/

A1 Nova M

1.099 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G Ready
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për HP HP_C 15s-eq2005nia R5 8GB

609 den. x 24 muaj
E zgjedhur

A1 Nova L SIM

1.099 den./muaj

5G Ready
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
5GB internet në roaming 
100 minuta jashtë vendit 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  

Çmimi për HP HP_C 15s-eq2005nia R5 8GB

/

A1 Nova L

1.299 den./muaj

5G Ready
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për HP HP_C 15s-eq2005nia R5 8GB

443 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Nova XL

1.599 den./muaj

5G Ready
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
 
 
  
  

Çmimi për HP HP_C 15s-eq2005nia R5 8GB

318 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Nova XL SIM

1.399 den./muaj

5G Ready
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  

Çmimi për HP HP_C 15s-eq2005nia R5 8GB

/

A1 Neon SIM

649 den./muaj

10GB
 
15GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
  
Pakufi
 
minuta të pakufizuara dhe SMS 
  
Internet të pakufizuar
 
Çdo natë prej orës 
00:00 deri në 06:00 

Çmimi për HP HP_C 15s-eq2005nia R5 8GB

/

A1 Neon

799 den./muaj

10GB
 
15GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
  
Pakufi
 
minuta të pakufizuara dhe SMS 
  
Internet të pakufizuar
 
Çdo natë prej orës 
00:00 deri në 06:00 

Çmimi për HP HP_C 15s-eq2005nia R5 8GB

776 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Neon+

999 den./muaj

15GB
 
pakufi
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
me mundësi për shkëmbim 
  
Pakufi
 
minuta të pakufizuara dhe SMS 
  
  
  
  

Çmimi për HP HP_C 15s-eq2005nia R5 8GB

693 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Neon+ SIM

799 den./muaj

15GB
 
pakufi
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
me mundësi për shkëmbim 
  
Pakufi
 
minuta të pakufizuara dhe SMS 
  
  
  
  

Çmimi për HP HP_C 15s-eq2005nia R5 8GB

/
Basic price
23.499denarë
Pripejd
23.999denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
23.999denarë

Zgjidh

HP HP_C 15s-eq2005nia R5 8GB

Çka ka në kuti?
  • HP 15s-eq2005nia R5 8GB
  • Гарантен лист
  • Упатсво за употреба
Karakteristikat themelore
  • HDMI, USB, Wi-Fi, Bluetooth
  • AMD Ryzen 5 5500U
  • 15.6" FHD LED
  • 1.69 kg
  • 3cell 41 Wh lithium-ion
35.85 мм
35.85 мм
Karakteristikat e hollësishme
Ekrani IPS, anti-glare, 250 nits
Madhësia e ekranit 15"
Memorja e integruar 256 GB
RAM memorja 8 GB
Bateria 3cell 41 Wh lithium-ion
Dimensionet 35.85 x 24.2 x 1.79 cm
Pesha 1.69 kg
Garancia 12

HP HP_C 15s-eq2005nia R5 8GB

Garancia dhe servisi
12
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për HP HP_C 15s-eq2005nia R5 8GB, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

NEOKOM

Blvd. "Kuzman Josifovski - Pitu" 15, 1000 Skopje, Makedonija

Pakom Company

ul. "Jadranska Magistrala" , no. 12, 1000 Skopje, Macedonia

S&T Makedonija

"Ankarska" street, no. 31, 1000 Skopje, Makedonija

System One

Blvd. "Partizanski Odredi" no. 103, 1000 Skopje, Makedonija

HP HP_C 15s-eq2005nia R5 8GB

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 0 recenzione për këtë pajisje

0
0
0
0
0
0