DELL Vostro 3520 i5 1235U 8/512GB

Lexo më shumë
2 USB Type-A,Type-C,HDMI
15.6" FHD 60Hz Led-Backit
12 Gen IntelCore i5/Intel UHD
3-cell 41 Wh
8/512GB
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
2 USB Type-A,Type-C,HDMI
15.6" FHD 60Hz Led-Backit
12 Gen IntelCore i5/Intel UHD
3-cell 41 Wh
8/512GB
Ngjyrën: Carbon Black

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Ultra M
Ndrysho tarifën
1.199 den./muaj
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi i pajisjes

799 den. x 24 muaj

Tarifa: A1 Ultra M
1.199 den./muaj
Çmimi

799 den. x 24 muaj

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Ultra XS

549 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
6GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për DELL Vostro 3520 i5 1235U 8/512GB

1.091 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra S

999 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
60GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për DELL Vostro 3520 i5 1235U 8/512GB

924 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra M

1.199 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
3 muaj falas
 
  

Çmimi për DELL Vostro 3520 i5 1235U 8/512GB

799 den. x 24 muaj
E zgjedhur

A1 Ultra L

1.399 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
50 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
6 muaj falas
 
  

Çmimi për DELL Vostro 3520 i5 1235U 8/512GB

591 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra XL

1.699 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 200GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
12 muaj falas
 
  

Çmimi për DELL Vostro 3520 i5 1235U 8/512GB

383 den. x 24 muaj
Zgjidhni
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

DELL Vostro 3520 i5 1235U 8/512GB

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Ultra XS

549 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
6GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për DELL Vostro 3520 i5 1235U 8/512GB

1.091 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra S

999 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
60GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për DELL Vostro 3520 i5 1235U 8/512GB

924 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra M

1.199 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
3 muaj falas
 
  

Çmimi për DELL Vostro 3520 i5 1235U 8/512GB

799 den. x 24 muaj
E zgjedhur

A1 Ultra L

1.399 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
50 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
6 muaj falas
 
  

Çmimi për DELL Vostro 3520 i5 1235U 8/512GB

591 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra XL

1.699 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 200GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
12 muaj falas
 
  

Çmimi për DELL Vostro 3520 i5 1235U 8/512GB

383 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Senior

299 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
500MB
 
internet kombëtar 
Pakufi
 
Minuta drejt A1 
  
50
 
Minuta drejt rrjeteve tjera 
kombëtare (fikse/cel.) 
50
 
SМЅ drejt të gjitha 
rrjeteve kombëtare 

Çmimi për DELL Vostro 3520 i5 1235U 8/512GB

/
Basic price
27.999denarë
Pripejd
28.499denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
28.499denarë

DELL Vostro 3520 i5 1235U 8/512GB

Çka ka në kuti?
  • DELL_I Vostro 3520 i5 1235U
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
  • Полнач
Karakteristikat themelore
  • 2 USB Type-A,Type-C,HDMI
  • 15.6" FHD 60Hz Led-Backit
  • 12 Gen IntelCore i5/Intel UHD
  • 3-cell 41 Wh
  • 8/512GB
17.5189 мм
3585 мм
Karakteristikat e hollësishme
Ekrani FHD 1920x1080 AG, WVA
Madhësia e ekranit 15.6"
CPU i5 12th Gen Intel i5
Memorja e integruar 512GB
RAM memorja 8 GB
Bateria 3-cell 41 WH integrated
Kamera e përparme HD RGB 720p at 30fps
Dimensionet 358,5x17.5-18,9x235.56
Pesha 1.69kg
Garancia 36

DELL Vostro 3520 i5 1235U 8/512GB

Garancia dhe servisi
36
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për DELL Vostro 3520 i5 1235U 8/512GB, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

DELL Vostro 3520 i5 1235U 8/512GB

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 0 recenzione për këtë pajisje

0
0
0
0
0
0