Çmimi i pajisjes 2.999 den. në A1 Business Pro L

Xiaomi 13 Lite 5G 8/256

Lexo më shumë
50+8+2MP rear + 32MP front
6.55" FHD+ AMOLED (2400x1080)
Octa-core
8 GB
Li-Po 4500 mAh
онлајн попуст 4.000 ден.
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
50+8+2MP rear + 32MP front
6.55" FHD+ AMOLED (2400x1080)
Octa-core
8 GB
Li-Po 4500 mAh
Ngjyrën: Lite Blue

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Business Pro L
Ndrysho tarifën
2.123 den./muaj
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi i pajisjes
6.999 den. den.

2.999 den.

Tarifa: A1 Business Pro L
2.123 den./muaj
Çmimi

6.999 den.

2.999 den.

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Business Pro XS

589 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
8GB
 
internet kombëtar 
 
 
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Xiaomi 13 Lite 5G 8/256

24.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro S

943 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
80GB
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Xiaomi 13 Lite 5G 8/256

20.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro M

1.297 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
2GB
 
interneti në roaming 
  
50 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
50
 
SMS ndërkombëtarë 
  
 
 
  
  

Çmimi për Xiaomi 13 Lite 5G 8/256

11.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro L

2.123 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
3GB
 
interneti në roaming 
  
100 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
100
 
SMS ndërkombëtarë 
  
100 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Xiaomi 13 Lite 5G 8/256

2.999 den.
E zgjedhur

A1 Business Pro XL

3.185 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
5GB
 
interneti në roaming 
  
150 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
150
 
SMS ndërkombëtarë 
  
150 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Xiaomi 13 Lite 5G 8/256

0 den.
Zgjidhni
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Xiaomi 13 Lite 5G 8/256

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Business Pro XS

589 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
8GB
 
internet kombëtar 
 
 
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Xiaomi 13 Lite 5G 8/256

24.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro S

943 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
80GB
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Xiaomi 13 Lite 5G 8/256

20.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro M

1.297 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
2GB
 
interneti në roaming 
  
50 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
50
 
SMS ndërkombëtarë 
  
 
 
  
  

Çmimi për Xiaomi 13 Lite 5G 8/256

11.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro L

2.123 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
3GB
 
interneti në roaming 
  
100 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
100
 
SMS ndërkombëtarë 
  
100 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Xiaomi 13 Lite 5G 8/256

2.999 den.
E zgjedhur

A1 Business Pro XL

3.185 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
5GB
 
interneti në roaming 
  
150 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
150
 
SMS ndërkombëtarë 
  
150 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Xiaomi 13 Lite 5G 8/256

0 den.
Zgjidhni
Basic price
31.999denarë
Pripejd
33.999denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
33.999denarë

Zgjidh

The Xiaomi 13 Lite 5G is a powerful phone with impressive features. It boasts an octa-core processor, 8GB RAM, and 256GB storage,ensuring smooth and seamless performance. The 50+8+2MP rear camera and 32MP front camera take stunning photos and selfies. With a 6.55" FHD+ AMOLED display, you can enjoy your content with vivid colors and clarity. The 4500mAh battery provides ample power to keep up with your busy lifestyle. In summary, the Xiaomi 13 Lite 5G is a great choice for anyone who wants a powerful phone with a fantastic camera and display.

Xiaomi 13 Lite 5G 8/256

Çka ka në kuti?
  • Xiaomi 13 Lite 5G 8/256
  • Адаптер
  • Кабел за полнење
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
Karakteristikat themelore
  • 50+8+2MP rear + 32MP front
  • 6.55" FHD+ AMOLED (2400x1080)
  • Octa-core
  • 8 GB
  • Li-Po 4500 mAh
72.7 мм
159.2 мм
Karakteristikat e hollësishme
Rrjeti GSM/HSPA/LTE/5G
Lloji i SIM Dual Nano SIM & eSIM
Ekrani FHD+ AMOLED (2400x1080), 120Hz
Madhësia e ekranit 6.55"
Kamera 50+8+2MP
Sistemi operativ Android
CPU Octa-core
Memorja e integruar 256 GB
RAM memorja 8 GB
Bateria Li-Po 4500 mAh
Menyja në maqedonisht Yes
Telefoni punon vetëm me A1 SIM kartelë No
Kamera e përparme 32MP
Dimensionet 159.2 x 72.7 x 7.23 mm
Pesha 171g
Garancia 24

Xiaomi 13 Lite 5G 8/256

Garancia dhe servisi
24
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për Xiaomi 13 Lite 5G 8/256, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

Xiaomi 13 Lite 5G 8/256

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 2 recenzione për këtë pajisje

2
0
0
0
0
5
30.03.2023

A Ju ndihmoi ky recenzion?
14.11.2023

A Ju ndihmoi ky recenzion?