Çmimi i pajisjes 82.999 den. në A1 Business Pro XL

Samsung Galaxy Z Fold 5 5G 256

Ngritni përvojën tuaj celulare me Samsung Galaxy Z Fold 5G. Kjo pajisje premium kombinon një dizajn mahnitës të palosshëm me veçori të fuqishme. Kaloni pa probleme midis një ekrani tablet 7,6 inç dhe një smartfon kompakt. Me lidhjen 5G, performancën e fuqishme dhe aftësitë e gjithanshme për shumë detyra, Galaxy Z Fold 5G ripërcakton se çfarë mund të jetë një smartfon.

Lexo më shumë
12+50+10MP rear + 4&10MP front
7.6" (open) Dynamic AMOLED 2X
12 GB
4400 mAh
Octa-core
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
12+50+10MP rear + 4&10MP front
7.6" (open) Dynamic AMOLED 2X
12 GB
4400 mAh
Octa-core
Ngjyrën: Icy Blue

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Business Pro XL
Ndrysho tarifën
3.185 den./muaj
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi i pajisjes

82.999 den.

Tarifa: A1 Business Pro XL
3.185 den./muaj
Çmimi

82.999 den.

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Business Pro XS

589 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
8GB
 
internet kombëtar 
 
 
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Samsung Galaxy Z Fold 5 5G 256

111.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro S

943 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
80GB
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Samsung Galaxy Z Fold 5 5G 256

107.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro M

1.297 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
2GB
 
interneti në roaming 
  
50 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
50
 
SMS ndërkombëtarë 
  
 
 
  
  

Çmimi për Samsung Galaxy Z Fold 5 5G 256

98.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro L

2.123 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
3GB
 
interneti në roaming 
  
100 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
100
 
SMS ndërkombëtarë 
  
100 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Samsung Galaxy Z Fold 5 5G 256

89.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro XL

3.185 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
5GB
 
interneti në roaming 
  
150 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
150
 
SMS ndërkombëtarë 
  
150 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Samsung Galaxy Z Fold 5 5G 256

82.999 den.
E zgjedhur
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Samsung Galaxy Z Fold 5 5G 256

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Business Pro XS

589 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
8GB
 
internet kombëtar 
 
 
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Samsung Galaxy Z Fold 5 5G 256

111.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro S

943 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
80GB
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Samsung Galaxy Z Fold 5 5G 256

107.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro M

1.297 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
2GB
 
interneti në roaming 
  
50 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
50
 
SMS ndërkombëtarë 
  
 
 
  
  

Çmimi për Samsung Galaxy Z Fold 5 5G 256

98.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro L

2.123 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
3GB
 
interneti në roaming 
  
100 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
100
 
SMS ndërkombëtarë 
  
100 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Samsung Galaxy Z Fold 5 5G 256

89.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro XL

3.185 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
5GB
 
interneti në roaming 
  
150 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
150
 
SMS ndërkombëtarë 
  
150 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Samsung Galaxy Z Fold 5 5G 256

82.999 den.
E zgjedhur
Basic price
114.999denarë
Pripejd
116.999denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
116.999denarë

Zgjidh

Ngritni përvojën tuaj celulare me Samsung Galaxy Z Fold 5G. Kjo pajisje premium kombinon një dizajn mahnitës të palosshëm me veçori të fuqishme. Kaloni pa probleme midis një ekrani tablet 7,6 inç dhe një smartfon kompakt. Me lidhjen 5G, performancën e fuqishme dhe aftësitë e gjithanshme për shumë detyra, Galaxy Z Fold 5G ripërcakton se çfarë mund të jetë një smartfon.

Samsung Galaxy Z Fold 5 5G 256

Çka ka në kuti?
  • Samsung Galaxy Z Fold 5 5G 256
  • Кабел за полнење
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
Karakteristikat themelore
  • 12+50+10MP rear + 4&10MP front
  • 7.6" (open) Dynamic AMOLED 2X
  • 12 GB
  • 4400 mAh
  • Octa-core
154.9 мм
129.9 мм
Karakteristikat e hollësishme
Rrjeti GSM/HSPA/LTE/5G
Lloji i SIM Dual Nano SIM & eSIM
Ekrani Dynamic AMOLED 2X (2176x1812)
Madhësia e ekranit 7.6" (OPEN) / 6.2" (CLOSE)
Kamera 12+50+10MP
Sistemi operativ Android
CPU Octa-core
Memorja e integruar 256 GB
RAM memorja 12 GB
Bateria 4400 mAh
Menyja në maqedonisht Yes
Telefoni punon vetëm me A1 SIM kartelë No
Kamera e përparme 4MP & 10MP
Dimensionet 129.9 x 154.9 x 6.1mm (open)
Pesha 253g
Garancia 24

Samsung Galaxy Z Fold 5 5G 256

Garancia dhe servisi
24
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për Samsung Galaxy Z Fold 5 5G 256, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

Samsung Galaxy Z Fold 5 5G 256

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 0 recenzione për këtë pajisje

0
0
0
0
0
0