Çmimi i pajisjes 59.999 den. në A1 Business Pro XL

Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB

Lexo më shumë
12 GB
6.8" AMOLED 2X, QHD+ Edge
Li-Ion 5000 mAh
Octa-core
200+10+12+10MP rear+12MP front
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
12 GB
6.8" AMOLED 2X, QHD+ Edge
Li-Ion 5000 mAh
Octa-core
200+10+12+10MP rear+12MP front
Ngjyrën: Phantom Black

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Business Pro XL
Ndrysho tarifën
3.185 den./muaj
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi i pajisjes

59.999 den.

Tarifa: A1 Business Pro XL
3.185 den./muaj
Çmimi

59.999 den.

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Business Pro XS

589 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
8GB
 
internet kombëtar 
 
 
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB

88.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro S

943 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
80GB
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB

84.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro M

1.297 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
2GB
 
interneti në roaming 
  
50 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
50
 
SMS ndërkombëtarë 
  
 
 
  
  

Çmimi për Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB

75.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro L

2.123 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
3GB
 
interneti në roaming 
  
100 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
100
 
SMS ndërkombëtarë 
  
100 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB

66.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro XL

3.185 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
5GB
 
interneti në roaming 
  
150 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
150
 
SMS ndërkombëtarë 
  
150 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB

59.999 den.
E zgjedhur
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Business Pro XS

589 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
8GB
 
internet kombëtar 
 
 
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB

88.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro S

943 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
80GB
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB

84.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro M

1.297 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
2GB
 
interneti në roaming 
  
50 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
50
 
SMS ndërkombëtarë 
  
 
 
  
  

Çmimi për Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB

75.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro L

2.123 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
3GB
 
interneti në roaming 
  
100 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
100
 
SMS ndërkombëtarë 
  
100 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB

66.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro XL

3.185 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
5GB
 
interneti në roaming 
  
150 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
150
 
SMS ndërkombëtarë 
  
150 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB

59.999 den.
E zgjedhur
Basic price
91.999denarë
Pripejd
93.999denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
93.999denarë

Zgjidh

With a 5000 mAh battery, the Samsung Galaxy S23 Ultra 5G is made to last. Capture stunning photos and selfies with its 200+10+12+10MP rear and 12MP front cameras. Experience crisp visuals on its 6.8" AMOLED 2X, QHD+ Edge display, powered by an Octa-core processor. And with 12GB RAM and 512GB storage, this phone is ready for anything you throw its way.

Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB

Çka ka në kuti?
  • Samsung GalaxyS23 Ultra 5G 512
  • S Pen
  • Кабел за полнење
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
Karakteristikat themelore
  • 12 GB
  • 6.8" AMOLED 2X, QHD+ Edge
  • Li-Ion 5000 mAh
  • Octa-core
  • 200+10+12+10MP rear+12MP front
78.1 мм
163.4 мм
Karakteristikat e hollësishme
Rrjeti GSM/HSPA/LTE/5G
Lloji i SIM Dual Nano SIM & eSIM
Ekrani Dynamic AMOLED 2X, QHD+ Edge
Madhësia e ekranit 6.8"
Kamera 200+10+12+10MP
Sistemi operativ Android
CPU Octa-core
Memorja e integruar 512 GB
RAM memorja 12 GB
Bateria Li-Ion 5000 mAh
Menyja në maqedonisht Yes
Telefoni punon vetëm me A1 SIM kartelë No
Kamera e përparme 12MP
Dimensionet 163.4 x 78.1 x 8.9mm
Pesha 234g
Garancia 24

Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB

Garancia dhe servisi
24
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 0 recenzione për këtë pajisje

0
0
0
0
0
0