Samsung Galaxy S23+ 5G 512GB

Lexo më shumë
50+10+12MP rear + 12MP front
6.6" AMOLED 2X FHD+
Octa-core
8 GB
Li-Ion 4700 mAh
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
50+10+12MP rear + 12MP front
6.6" AMOLED 2X FHD+
Octa-core
8 GB
Li-Ion 4700 mAh
Ngjyrën: Phantom Black

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Business Pro XL
Ndrysho tarifën
3.185 den./muaj
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi i pajisjes

44.999 den.

Tarifa: A1 Business Pro XL
3.185 den./muaj
Çmimi

44.999 den.

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Business Pro XS

589 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
8GB
 
internet kombëtar 
 
 
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Samsung Galaxy S23+ 5G 512GB

73.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro S

943 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
80GB
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Samsung Galaxy S23+ 5G 512GB

69.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro M

1.297 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
2GB
 
interneti në roaming 
  
50 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
50
 
SMS ndërkombëtarë 
  
 
 
  
  

Çmimi për Samsung Galaxy S23+ 5G 512GB

60.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro L

2.123 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
3GB
 
interneti në roaming 
  
100 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
100
 
SMS ndërkombëtarë 
  
100 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Samsung Galaxy S23+ 5G 512GB

51.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro XL

3.185 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
5GB
 
interneti në roaming 
  
150 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
150
 
SMS ndërkombëtarë 
  
150 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Samsung Galaxy S23+ 5G 512GB

44.999 den.
E zgjedhur
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Samsung Galaxy S23+ 5G 512GB

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Business Pro XS

589 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
8GB
 
internet kombëtar 
 
 
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Samsung Galaxy S23+ 5G 512GB

73.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro S

943 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
80GB
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Samsung Galaxy S23+ 5G 512GB

69.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro M

1.297 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
2GB
 
interneti në roaming 
  
50 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
50
 
SMS ndërkombëtarë 
  
 
 
  
  

Çmimi për Samsung Galaxy S23+ 5G 512GB

60.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro L

2.123 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
3GB
 
interneti në roaming 
  
100 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
100
 
SMS ndërkombëtarë 
  
100 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Samsung Galaxy S23+ 5G 512GB

51.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro XL

3.185 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
5GB
 
interneti në roaming 
  
150 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
150
 
SMS ndërkombëtarë 
  
150 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Samsung Galaxy S23+ 5G 512GB

44.999 den.
E zgjedhur
Basic price
76.999denarë
Pripejd
78.999denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
78.999denarë

The Samsung Galaxy S23+ 5G is a powerful phone with impressive features. Its octa-core processor and 8GB RAM make for smooth and efficient usage. The 50+10+12MP rear camera and 12MP front camera deliver stunning photos and selfies with ease. The phone boasts a 6.6" AMOLED 2X FHD+ display, delivering crisp and vivid visuals. And with a Li-Ion 4700 mAh battery, the Samsung Galaxy S23+ 5G will keep up with your busy lifestyle, providing you with the power you need to stay connected throughout the day.

Samsung Galaxy S23+ 5G 512GB

Çka ka në kuti?
  • Samsung Galaxy S23+ 5G 512GB
  • Кабел за полнење
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
Karakteristikat themelore
  • 50+10+12MP rear + 12MP front
  • 6.6" AMOLED 2X FHD+
  • Octa-core
  • 8 GB
  • Li-Ion 4700 mAh
76.2 мм
157.8 мм
Karakteristikat e hollësishme
Rrjeti GSM/HSPA/LTE/5G
Lloji i SIM Dual Nano SIM & eSIM
Ekrani Dynamic AMOLED 2X, 120Hz, FHD+
Madhësia e ekranit 6.6"
Kamera 50+10+12MP
Sistemi operativ Android
CPU Octa-core
Memorja e integruar 512 GB
RAM memorja 8 GB
Bateria Li-Ion 4700 mAh
Menyja në maqedonisht Yes
Telefoni punon vetëm me A1 SIM kartelë No
Kamera e përparme 12MP
Dimensionet 157.8 x 76.2 x 7.6mm
Pesha 196g
Garancia 24

Samsung Galaxy S23+ 5G 512GB

Garancia dhe servisi
24
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për Samsung Galaxy S23+ 5G 512GB, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

Samsung Galaxy S23+ 5G 512GB

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 0 recenzione për këtë pajisje

0
0
0
0
0
0