Samsung Galaxy S22 Ultra 5G

Lexo më shumë
12 GB
Li-Ion 5000 mAh
108+10+12+10MP rear+40MP front
6.8" AMOLED 2X Quad HD+
Octa-core
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
12 GB
Li-Ion 5000 mAh
108+10+12+10MP rear+40MP front
6.8" AMOLED 2X Quad HD+
Octa-core
Ngjyrën: Phantom Black

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Business Pro XL
Ndrysho tarifën
3.185 den./muaj
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi i pajisjes

50.999 den.

Tarifa: A1 Business Pro XL
3.185 den./muaj
Çmimi

50.999 den.

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Business Pro XS

589 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
8GB
 
internet kombëtar 
 
 
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Samsung Galaxy S22 Ultra 5G

79.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro S

943 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
80GB
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Samsung Galaxy S22 Ultra 5G

75.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro M

1.297 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
2GB
 
interneti në roaming 
  
50 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
50
 
SMS ndërkombëtarë 
  
 
 
  
  

Çmimi për Samsung Galaxy S22 Ultra 5G

66.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro L

2.123 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
3GB
 
interneti në roaming 
  
100 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
100
 
SMS ndërkombëtarë 
  
100 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Samsung Galaxy S22 Ultra 5G

57.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro XL

3.185 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
5GB
 
interneti në roaming 
  
150 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
150
 
SMS ndërkombëtarë 
  
150 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Samsung Galaxy S22 Ultra 5G

50.999 den.
E zgjedhur
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Samsung Galaxy S22 Ultra 5G

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Business Pro XS

589 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
8GB
 
internet kombëtar 
 
 
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Samsung Galaxy S22 Ultra 5G

79.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro S

943 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
80GB
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Samsung Galaxy S22 Ultra 5G

75.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro M

1.297 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
2GB
 
interneti në roaming 
  
50 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
50
 
SMS ndërkombëtarë 
  
 
 
  
  

Çmimi për Samsung Galaxy S22 Ultra 5G

66.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro L

2.123 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
3GB
 
interneti në roaming 
  
100 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
100
 
SMS ndërkombëtarë 
  
100 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Samsung Galaxy S22 Ultra 5G

57.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro XL

3.185 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
5GB
 
interneti në roaming 
  
150 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
150
 
SMS ndërkombëtarë 
  
150 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Samsung Galaxy S22 Ultra 5G

50.999 den.
E zgjedhur
Basic price
82.999denarë
Pripejd
84.999denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
84.999denarë

The Samsung Galaxy S22 Ultra is a marvel of engineering, with a Li-Ion 5000 mAh battery, 108+10+12+10MP rear cameras, and a 40MP front camera. Its 12GB RAM and 256GB internal storage, paired with an Octa-Core processor, make it a true powerhouse. But that's not all. The 6.8" AMOLED 2X Quad HD+ display is a feast for the eyes, with vibrant and stunning visuals that will leave you in awe. With its sleek and modern design, the Samsung Galaxy S22 Ultra is a device that stands out in a crowd.

Samsung Galaxy S22 Ultra 5G

Çka ka në kuti?
  • Samsung Galaxy S22 Ultra 5G
  • S Pen
  • Кабел за полнење
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
Karakteristikat themelore
  • 12 GB
  • Li-Ion 5000 mAh
  • 108+10+12+10MP rear+40MP front
  • 6.8" AMOLED 2X Quad HD+
  • Octa-core
77.9 мм
163.3 мм
Karakteristikat e hollësishme
Rrjeti GSM/HSPA/LTE/5G
Lloji i SIM Dual Nano SIM & eSIM
Ekrani AMOLED 2X Quad HD+ (3088x1440)
Madhësia e ekranit 6.8"
Kamera 108+10+12+10MP
Sistemi operativ Android
CPU Octa-core
Memorja e integruar 256 GB
RAM memorja 12 GB
Bateria Li-Ion 5000 mAh
Menyja në maqedonisht Yes
Telefoni punon vetëm me A1 SIM kartelë No
Kamera e përparme 40MP
Dimensionet 163.3 x 77.9 x 8.9 mm
Pesha 228g
Garancia 24
Volt No

Samsung Galaxy S22 Ultra 5G

Garancia dhe servisi
24
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

Samsung Galaxy S22 Ultra 5G

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 1 recenzione për këtë pajisje

1
0
0
0
0
5
19.12.2022

A Ju ndihmoi ky recenzion?