Çmimi i pajisjes 0 den. në A1 Business Pro XL

Motorola Edge 40 Neo 5G 12/256

Lexo më shumë
5000 mAh
Octa-core
50+13MP rear + 32MP front
12 GB
6.55" P-OLED, FHD+
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
5000 mAh
Octa-core
50+13MP rear + 32MP front
12 GB
6.55" P-OLED, FHD+
Ngjyrën: Black

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Business Pro XL
Ndrysho tarifën
3.185 den./muaj
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi i pajisjes

0 den.

Tarifa: A1 Business Pro XL
3.185 den./muaj
Çmimi

0 den.

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Business Pro XS

589 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
8GB
 
internet kombëtar 
 
 
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Motorola Edge 40 Neo 5G 12/256

22.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro S

943 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
80GB
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Motorola Edge 40 Neo 5G 12/256

19.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro M

1.297 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
2GB
 
interneti në roaming 
  
50 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
50
 
SMS ndërkombëtarë 
  
 
 
  
  

Çmimi për Motorola Edge 40 Neo 5G 12/256

11.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro L

2.123 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
3GB
 
interneti në roaming 
  
100 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
100
 
SMS ndërkombëtarë 
  
100 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Motorola Edge 40 Neo 5G 12/256

3.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro XL

3.185 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
5GB
 
interneti në roaming 
  
150 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
150
 
SMS ndërkombëtarë 
  
150 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Motorola Edge 40 Neo 5G 12/256

0 den.
E zgjedhur
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Motorola Edge 40 Neo 5G 12/256

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Business Pro XS

589 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
8GB
 
internet kombëtar 
 
 
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Motorola Edge 40 Neo 5G 12/256

22.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro S

943 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
80GB
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Motorola Edge 40 Neo 5G 12/256

19.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro M

1.297 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
2GB
 
interneti në roaming 
  
50 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
50
 
SMS ndërkombëtarë 
  
 
 
  
  

Çmimi për Motorola Edge 40 Neo 5G 12/256

11.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro L

2.123 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
3GB
 
interneti në roaming 
  
100 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
100
 
SMS ndërkombëtarë 
  
100 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Motorola Edge 40 Neo 5G 12/256

3.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro XL

3.185 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
5GB
 
interneti në roaming 
  
150 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
150
 
SMS ndërkombëtarë 
  
150 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Motorola Edge 40 Neo 5G 12/256

0 den.
E zgjedhur
Basic price
25.999denarë
Pripejd
27.999denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
27.999denarë

Zgjidh

The Motorola Edge 40 Neo 5G is a cutting-edge smartphone that combines powerful performance with advanced features. Equipped with a 12GB RAM and 256GB internal storage, this device ensures seamless multitasking and ample space for your apps, media, and files. The phone boasts a sleek design with a stunning display, providing crisp visuals and vibrant colors. With its impressive camera, including high-resolution lenses, users can capture detailed photos and videos. Additionally, the Motorola Edge 40 Neo 5G offers a long-lasting battery life and comes packed with modern features, making it an excellent choice for users seeking a premium smartphone experience.

Motorola Edge 40 Neo 5G 12/256

Çka ka në kuti?
  • Motorola Edge 40 Neo 5G 12/256
  • Адаптер
  • Кабел за полнење
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
Karakteristikat themelore
  • 5000 mAh
  • Octa-core
  • 50+13MP rear + 32MP front
  • 12 GB
  • 6.55" P-OLED, FHD+
71.99 мм
159.63 мм
Karakteristikat e hollësishme
Rrjeti GSM/HSPA/LTE/5G
Lloji i SIM Dual Nano SIM & eSIM
Ekrani P-OLED, FHD+ (1080x2400),144Hz
Madhësia e ekranit 6.55"
Kamera 50+13MP
Sistemi operativ Android
CPU Octa-core
Memorja e integruar 256 GB
RAM memorja 12 GB
Bateria 5000 mAh
Menyja në maqedonisht Yes
Telefoni punon vetëm me A1 SIM kartelë No
Kamera e përparme 32MP
Dimensionet 159.63 x 71.99 x 7.89 mm
Pesha 172g
Garancia 24

Motorola Edge 40 Neo 5G 12/256

Garancia dhe servisi
24
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për Motorola Edge 40 Neo 5G 12/256, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

Motorola Edge 40 Neo 5G 12/256

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 0 recenzione për këtë pajisje

0
0
0
0
0
0