Motorola Edge 40 5G 8/256GB

Motorola Edge 40 5G 8/256 GB është një telefon inteligjent më i avancuar që ndërthur pa probleme stilin dhe funksionalitetin. RAM-i i tij i gjerë 8 GB dhe kapaciteti i madh i ruajtjes prej 256 GB ofrojnë një mjedis ideal për kryerjen e shumë detyrave dhe ruajtjen e të gjithë skedarëve, fotove dhe videove tuaja të rëndësishme. Pajisja krenohet me një ekran mahnitës që përkulet rreth skajeve, duke ofruar një përvojë mbresëlënëse shikimi dhe pamje të gjalla. Me një sistem të fuqishëm kamerash që përfshin veçori të përmirësuara me AI, Motorola Edge 40 5G kap foto dhe video mahnitëse në kushte të ndryshme ndriçimi. Ky telefon inteligjent është krijuar për të vazhduar me stilin tuaj të jetesës moderne, duke ofruar aftësi të performancës së lartë dhe një dizajn të shkëlqyeshëm që me siguri do t'ju tërheq vëmendjen.

Lexo më shumë
Octa-core
8 GB
6.55" P-OLED, FHD+
4400 mAh
50+13MP rear + 32MP front
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
Octa-core
8 GB
6.55" P-OLED, FHD+
4400 mAh
50+13MP rear + 32MP front
Ngjyrën: Nebula Green

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Business Pro M
Ndrysho tarifën
1.297 den./muaj
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi i pajisjes

13.999 den.

Tarifa: A1 Business Pro M
1.297 den./muaj
Çmimi

13.999 den.

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Business Pro XS

589 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
8GB
 
internet kombëtar 
 
 
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Motorola Edge 40 5G 8/256GB

26.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro S

943 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
80GB
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Motorola Edge 40 5G 8/256GB

22.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro M

1.297 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
2GB
 
interneti në roaming 
  
50 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
50
 
SMS ndërkombëtarë 
  
 
 
  
  

Çmimi për Motorola Edge 40 5G 8/256GB

13.999 den.
E zgjedhur

A1 Business Pro L

2.123 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
3GB
 
interneti në roaming 
  
100 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
100
 
SMS ndërkombëtarë 
  
100 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Motorola Edge 40 5G 8/256GB

4.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro XL

3.185 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
5GB
 
interneti në roaming 
  
150 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
150
 
SMS ndërkombëtarë 
  
150 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Motorola Edge 40 5G 8/256GB

0 den.
Zgjidhni
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Motorola Edge 40 5G 8/256GB

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Business Pro XS

589 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
8GB
 
internet kombëtar 
 
 
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Motorola Edge 40 5G 8/256GB

26.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro S

943 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
80GB
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Motorola Edge 40 5G 8/256GB

22.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro M

1.297 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
2GB
 
interneti në roaming 
  
50 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
50
 
SMS ndërkombëtarë 
  
 
 
  
  

Çmimi për Motorola Edge 40 5G 8/256GB

13.999 den.
E zgjedhur

A1 Business Pro L

2.123 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
3GB
 
interneti në roaming 
  
100 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
100
 
SMS ndërkombëtarë 
  
100 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Motorola Edge 40 5G 8/256GB

4.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro XL

3.185 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
5GB
 
interneti në roaming 
  
150 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
150
 
SMS ndërkombëtarë 
  
150 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Motorola Edge 40 5G 8/256GB

0 den.
Zgjidhni
Basic price
29.999denarë
Pripejd
31.999denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
31.999denarë

Motorola Edge 40 5G 8/256 GB është një telefon inteligjent më i avancuar që ndërthur pa probleme stilin dhe funksionalitetin. RAM-i i tij i gjerë 8 GB dhe kapaciteti i madh i ruajtjes prej 256 GB ofrojnë një mjedis ideal për kryerjen e shumë detyrave dhe ruajtjen e të gjithë skedarëve, fotove dhe videove tuaja të rëndësishme. Pajisja krenohet me një ekran mahnitës që përkulet rreth skajeve, duke ofruar një përvojë mbresëlënëse shikimi dhe pamje të gjalla. Me një sistem të fuqishëm kamerash që përfshin veçori të përmirësuara me AI, Motorola Edge 40 5G kap foto dhe video mahnitëse në kushte të ndryshme ndriçimi. Ky telefon inteligjent është krijuar për të vazhduar me stilin tuaj të jetesës moderne, duke ofruar aftësi të performancës së lartë dhe një dizajn të shkëlqyeshëm që me siguri do t'ju tërheq vëmendjen.

Motorola Edge 40 5G 8/256GB

Çka ka në kuti?
  • Motorola Edge 40 5G 8/256GB
  • Адаптер
  • Кабел за полнење
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
Karakteristikat themelore
  • Octa-core
  • 8 GB
  • 6.55" P-OLED, FHD+
  • 4400 mAh
  • 50+13MP rear + 32MP front
72 мм
158.4 мм
Karakteristikat e hollësishme
Rrjeti GSM/HSPA/LTE/5G
Lloji i SIM Dual Nano SIM & eSIM
Ekrani P-OLED, FHD+ (1080x2400),144Hz
Madhësia e ekranit 6.55"
Kamera 50+13MP
Sistemi operativ Android
CPU Octa-core
Memorja e integruar 256 GB
RAM memorja 8 GB
Bateria 4400 mAh
Menyja në maqedonisht Yes
Kamera e përparme 32MP
Dimensionet 158.4 x 72 x 7.6 mm
Pesha 171g
Garancia 24

Motorola Edge 40 5G 8/256GB

Garancia dhe servisi
24
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për Motorola Edge 40 5G 8/256GB, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

Motorola Edge 40 5G 8/256GB

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 0 recenzione për këtë pajisje

0
0
0
0
0
0