Çmimi i pajisjes 3.999 den. në A1 Business Pro L

Honor 70 5G

Lexo më shumë
Octa-core
54+50+2MP rear + 32MP front
6.67" OLED Display
8 GB
Li-Po 4800 mAh
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
Octa-core
54+50+2MP rear + 32MP front
6.67" OLED Display
8 GB
Li-Po 4800 mAh
Ngjyrën: Midnight Black

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Business Pro L
Ndrysho tarifën
2.123 den./muaj
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi i pajisjes

3.999 den.

Tarifa: A1 Business Pro L
2.123 den./muaj
Çmimi

3.999 den.

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Business Pro XS

589 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
8GB
 
internet kombëtar 
 
 
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Honor 70 5G

25.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro S

943 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
80GB
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Honor 70 5G

21.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro M

1.297 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
2GB
 
interneti në roaming 
  
50 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
50
 
SMS ndërkombëtarë 
  
 
 
  
  

Çmimi për Honor 70 5G

12.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro L

2.123 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
3GB
 
interneti në roaming 
  
100 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
100
 
SMS ndërkombëtarë 
  
100 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Honor 70 5G

3.999 den.
E zgjedhur

A1 Business Pro XL

3.185 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
5GB
 
interneti në roaming 
  
150 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
150
 
SMS ndërkombëtarë 
  
150 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Honor 70 5G

0 den.
Zgjidhni
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Honor 70 5G

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Business Pro XS

589 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
8GB
 
internet kombëtar 
 
 
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Honor 70 5G

25.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro S

943 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
80GB
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Honor 70 5G

21.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro M

1.297 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
2GB
 
interneti në roaming 
  
50 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
50
 
SMS ndërkombëtarë 
  
 
 
  
  

Çmimi për Honor 70 5G

12.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro L

2.123 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
3GB
 
interneti në roaming 
  
100 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
100
 
SMS ndërkombëtarë 
  
100 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Honor 70 5G

3.999 den.
E zgjedhur

A1 Business Pro XL

3.185 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
5GB
 
interneti në roaming 
  
150 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
150
 
SMS ndërkombëtarë 
  
150 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Honor 70 5G

0 den.
Zgjidhni
Basic price
28.999denarë
Pripejd
30.999denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
30.999denarë

Zgjidh

I rehatshëm për t'u përdorur falë dizajnit unik dhe me një pamje të shkëlqyer, Honor 70 5G është telefon që do t'Ju befasojë me elegancën dhe prakticitetin e tij. Vjen me sensorë të veçantë që do t'i bëjnë fotografitë Tuaja të duken fenomenale, me ngjyra të shkëlqyera dhe super detaje. Në të njëjtën kohë, konsumimi i baterisë nuk duhet të jetë problem për ju, sepse opsioni i karikimit super të shpejtë mundëson që në një kohë shumë të shkurtër telefoni të punojë sërish me kapacitet të plotë.

Honor 70 5G

Çka ka në kuti?
  • Honor 70 5G
  • Адаптер за полнење
  • Кабел за полнење
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
Karakteristikat themelore
  • Octa-core
  • 54+50+2MP rear + 32MP front
  • 6.67" OLED Display
  • 8 GB
  • Li-Po 4800 mAh
73.3 мм
161.4 мм
Karakteristikat e hollësishme
Rrjeti GSM/HSPA/LTE/5G
Lloji i SIM Dual Nano SIM
Ekrani OLED Display (2400 × 1080)
Madhësia e ekranit 6.67"
Kamera 54+50+2MP
Sistemi operativ Android
CPU Octa-core
Memorja e integruar 128 GB
RAM memorja 8 GB
Bateria Li-Po 4800 mAh
Menyja në maqedonisht Yes
Telefoni punon vetëm me A1 SIM kartelë No
Kamera e përparme 32MP
Dimensionet 161.4 x 73.3 x 7.91 mm
Pesha 178g
Garancia 24
Garancia dhe servisi
24
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për Honor 70 5G, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

Honor 70 5G

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 1 recenzione për këtë pajisje

1
0
0
0
0
5
01.10.2023

A Ju ndihmoi ky recenzion?