Apple iPhone 15 Pro Max 256GB

Lexo më shumë
48+12+12MP rear +12MP front
6.7" LTPO SuperRetina XDR OLED
8 GB
Li-Ion
Hexa-core
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
48+12+12MP rear +12MP front
6.7" LTPO SuperRetina XDR OLED
8 GB
Li-Ion
Hexa-core
Ngjyrën: Black Titanium

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Business Pro XL
Ndrysho tarifën
3.185 den./muaj
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi i pajisjes

66.999 den.

Tarifa: A1 Business Pro XL
3.185 den./muaj
Çmimi

66.999 den.

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Business Pro XS

589 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
8GB
 
internet kombëtar 
 
 
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Apple iPhone 15 Pro Max 256GB

95.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro S

943 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
80GB
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Apple iPhone 15 Pro Max 256GB

91.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro M

1.297 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
2GB
 
interneti në roaming 
  
50 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
50
 
SMS ndërkombëtarë 
  
 
 
  
  

Çmimi për Apple iPhone 15 Pro Max 256GB

82.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro L

2.123 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
3GB
 
interneti në roaming 
  
100 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
100
 
SMS ndërkombëtarë 
  
100 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Apple iPhone 15 Pro Max 256GB

73.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro XL

3.185 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
5GB
 
interneti në roaming 
  
150 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
150
 
SMS ndërkombëtarë 
  
150 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Apple iPhone 15 Pro Max 256GB

66.999 den.
E zgjedhur
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Apple iPhone 15 Pro Max 256GB

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Business Pro XS

589 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
8GB
 
internet kombëtar 
 
 
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Apple iPhone 15 Pro Max 256GB

95.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro S

943 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
80GB
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Apple iPhone 15 Pro Max 256GB

91.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro M

1.297 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
2GB
 
interneti në roaming 
  
50 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
50
 
SMS ndërkombëtarë 
  
 
 
  
  

Çmimi për Apple iPhone 15 Pro Max 256GB

82.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro L

2.123 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
3GB
 
interneti në roaming 
  
100 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
100
 
SMS ndërkombëtarë 
  
100 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Apple iPhone 15 Pro Max 256GB

73.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro XL

3.185 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
5GB
 
interneti në roaming 
  
150 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
150
 
SMS ndërkombëtarë 
  
150 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Apple iPhone 15 Pro Max 256GB

66.999 den.
E zgjedhur
Basic price
98.999denarë
Pripejd
100.999denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
100.999denarë

iPhone 15 Pro Max is Apple's latest flagship smartphone, offering a powerful and rich mobile experience. With a stunning design that combines premium materials and elegant aesthetics, the device boasts a large Super Retina XDR display that delivers vibrant colors and sharp details. It's equipped with Apple's most advanced A16 Bionic chip, which delivers extremely fast performance for everything from multitasking to gaming. The iPhone 15 Pro Max camera is exceptional, with a sophisticated array of lenses and sensors that capture stunning photos and videos in a variety of conditions. The device excels in low-light photography thanks to its advanced Night Mode and enhanced photography capabilities. In addition to its impressive hardware, iPhone 15 Pro Max supports the latest iOS features, including seamless integration with the Apple ecosystem, privacy-focused tools, and a range of innovative apps. Battery life has also been increased, providing all-day use without the need for frequent charging.

Apple iPhone 15 Pro Max 256GB

Çka ka në kuti?
  • iPhone 15 Pro Max 256GB
  • Кабел USB-C
  • Упатство за употреба
Karakteristikat themelore
  • 48+12+12MP rear +12MP front
  • 6.7" LTPO SuperRetina XDR OLED
  • 8 GB
  • Li-Ion
  • Hexa-core
76.7 мм
159.9 мм
Karakteristikat e hollësishme
Rrjeti GSM/HSPA/LTE/5G
Lloji i SIM Dual Nano SIM & eSIM
Ekrani LTPO Super Retina XDR OLED
Madhësia e ekranit 6.7"
Kamera 48+12+12MP
Sistemi operativ iOS
CPU Hexa-core
Memorja e integruar 256 GB
RAM memorja 8 GB
Bateria Li-Ion
Menyja në maqedonisht No
Telefoni punon vetëm me A1 SIM kartelë Yes
Kamera e përparme 12MP
Dimensionet 159.9 x 76.7 x 8.3 mm
Pesha 221g
Garancia 12

Apple iPhone 15 Pro Max 256GB

Garancia dhe servisi
12
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

Apple iPhone 15 Pro Max 256GB

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 0 recenzione për këtë pajisje

0
0
0
0
0
0