Apple iPhone 15 Pro 256GB

Lexo më shumë
Hexa-core
8 GB
6.1" LTPO SuperRetina XDR OLED
Li-Ion
48+12+12MP rear +12MP front
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
Hexa-core
8 GB
6.1" LTPO SuperRetina XDR OLED
Li-Ion
48+12+12MP rear +12MP front
Ngjyrën: Black Titanium

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Business Pro XL
Ndrysho tarifën
3.185 den./muaj
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi i pajisjes

58.999 den.

Tarifa: A1 Business Pro XL
3.185 den./muaj
Çmimi

58.999 den.

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Business Pro XS

589 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
8GB
 
internet kombëtar 
 
 
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Apple iPhone 15 Pro 256GB

87.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro S

943 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
80GB
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Apple iPhone 15 Pro 256GB

83.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro M

1.297 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
2GB
 
interneti në roaming 
  
50 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
50
 
SMS ndërkombëtarë 
  
 
 
  
  

Çmimi për Apple iPhone 15 Pro 256GB

74.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro L

2.123 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
3GB
 
interneti në roaming 
  
100 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
100
 
SMS ndërkombëtarë 
  
100 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Apple iPhone 15 Pro 256GB

65.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro XL

3.185 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
5GB
 
interneti në roaming 
  
150 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
150
 
SMS ndërkombëtarë 
  
150 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Apple iPhone 15 Pro 256GB

58.999 den.
E zgjedhur
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Apple iPhone 15 Pro 256GB

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Business Pro XS

589 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
8GB
 
internet kombëtar 
 
 
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Apple iPhone 15 Pro 256GB

87.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro S

943 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
80GB
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Apple iPhone 15 Pro 256GB

83.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro M

1.297 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
2GB
 
interneti në roaming 
  
50 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
50
 
SMS ndërkombëtarë 
  
 
 
  
  

Çmimi për Apple iPhone 15 Pro 256GB

74.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro L

2.123 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
3GB
 
interneti në roaming 
  
100 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
100
 
SMS ndërkombëtarë 
  
100 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Apple iPhone 15 Pro 256GB

65.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro XL

3.185 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
5GB
 
interneti në roaming 
  
150 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
150
 
SMS ndërkombëtarë 
  
150 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Apple iPhone 15 Pro 256GB

58.999 den.
E zgjedhur
Basic price
90.999denarë
Pripejd
92.999denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
92.999denarë

The iPhone 15 Pro is Apple's latest flagship smartphone, combining cutting-edge technology with elegant design. With its stunning Super Retina XDR display, the device offers vibrant and sharp visuals, ideal for multimedia consumption and productivity. The iPhone 15 Pro features a powerful A16 Bionic chip, ensuring lightning-fast performance and enhanced AI capabilities for a seamless user experience. The device boasts an advanced camera system with multiple lenses and sensors, providing exceptional photography and videography capabilities. From low-light shooting to capturing 8K video, the iPhone 15 Pro excels in all aspects of mobile photography. With its sleek, premium build and a range of color options, the iPhone 15 Pro continues to set the standard for high-end smartphones, offering a blend of style, innovation, and functionality that Apple enthusiasts and tech-savvy users have come to expect.

Apple iPhone 15 Pro 256GB

Çka ka në kuti?
  • iPhone 15 Pro 256GB
  • Кабел USB-C
  • Упатство за употреба
Karakteristikat themelore
  • Hexa-core
  • 8 GB
  • 6.1" LTPO SuperRetina XDR OLED
  • Li-Ion
  • 48+12+12MP rear +12MP front
70.6 мм
146.6 мм
Karakteristikat e hollësishme
Rrjeti GSM/HSPA/LTE/5G
Lloji i SIM Dual Nano SIM & eSIM
Ekrani LTPO Super Retina XDR OLED
Madhësia e ekranit 6.1"
Kamera 48+12+12MP
Sistemi operativ iOS
CPU Hexa-core
Memorja e integruar 256 GB
RAM memorja 8 GB
Bateria Li-Ion
Menyja në maqedonisht No
Telefoni punon vetëm me A1 SIM kartelë Yes
Kamera e përparme 12MP
Dimensionet 146.6 x 70.6 x 8.3 mm
Pesha 187g
Garancia 12

Apple iPhone 15 Pro 256GB

Garancia dhe servisi
12
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për Apple iPhone 15 Pro 256GB, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

Apple iPhone 15 Pro 256GB

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 0 recenzione për këtë pajisje

0
0
0
0
0
0