Çmimi i pajisjes 57.999 den. në A1 Business Pro XL

Apple iPhone 14 Pro Max 128GB

Lexo më shumë
48+12+12MP rear + 12MP front
Hexa-core
6 GB
6.7" Super Retina XDR OLED
Li-Ion 4323 mAh
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
48+12+12MP rear + 12MP front
Hexa-core
6 GB
6.7" Super Retina XDR OLED
Li-Ion 4323 mAh
Ngjyrën: Space Black

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Business Pro XL
Ndrysho tarifën
3.185 den./muaj
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi i pajisjes

57.999 den.

Tarifa: A1 Business Pro XL
3.185 den./muaj
Çmimi

57.999 den.

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Business Pro XS

589 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
8GB
 
internet kombëtar 
 
 
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Apple iPhone 14 Pro Max 128GB

86.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro S

943 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
80GB
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Apple iPhone 14 Pro Max 128GB

82.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro M

1.297 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
2GB
 
interneti në roaming 
  
50 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
50
 
SMS ndërkombëtarë 
  
 
 
  
  

Çmimi për Apple iPhone 14 Pro Max 128GB

73.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro L

2.123 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
3GB
 
interneti në roaming 
  
100 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
100
 
SMS ndërkombëtarë 
  
100 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Apple iPhone 14 Pro Max 128GB

64.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro XL

3.185 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
5GB
 
interneti në roaming 
  
150 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
150
 
SMS ndërkombëtarë 
  
150 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Apple iPhone 14 Pro Max 128GB

57.999 den.
E zgjedhur
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Apple iPhone 14 Pro Max 128GB

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Business Pro XS

589 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
8GB
 
internet kombëtar 
 
 
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Apple iPhone 14 Pro Max 128GB

86.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro S

943 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
80GB
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Apple iPhone 14 Pro Max 128GB

82.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro M

1.297 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
2GB
 
interneti në roaming 
  
50 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
50
 
SMS ndërkombëtarë 
  
 
 
  
  

Çmimi për Apple iPhone 14 Pro Max 128GB

73.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro L

2.123 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
3GB
 
interneti në roaming 
  
100 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
100
 
SMS ndërkombëtarë 
  
100 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Apple iPhone 14 Pro Max 128GB

64.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro XL

3.185 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
5GB
 
interneti në roaming 
  
150 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
150
 
SMS ndërkombëtarë 
  
150 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Apple iPhone 14 Pro Max 128GB

57.999 den.
E zgjedhur
Basic price
89.999denarë
Pripejd
91.999denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
91.999denarë

Zgjidh

Make your visions come true and take phenomenal photos, with perfectly highlighted elements, thanks to the triple camera of the iPhone 14 Pro Max. The large 6.7 inch display shows all content with a crystal clear image, perfect colors and fluid transition and is great for everyday or professional use.

Apple iPhone 14 Pro Max 128GB

Çka ka në kuti?
  • iPhone 14 Pro Max 128GB
  • Кабел USB-C to Lightning
  • Упатство за употреба
Karakteristikat themelore
  • 48+12+12MP rear + 12MP front
  • Hexa-core
  • 6 GB
  • 6.7" Super Retina XDR OLED
  • Li-Ion 4323 mAh
77.6 мм
160.7 мм
Karakteristikat e hollësishme
Rrjeti GSM/HSPA/LTE/5G
Lloji i SIM Dual Nano SIM & eSIM
Ekrani Super Retina XDR OLED Display
Madhësia e ekranit 6.7"
Kamera 48+12+12MP
Sistemi operativ iOS
CPU Hexa-core
Memorja e integruar 128 GB
RAM memorja 6 GB
Bateria Li-Ion 4323 mAh
Menyja në maqedonisht No
Telefoni punon vetëm me A1 SIM kartelë Yes
Kamera e përparme 12MP
Dimensionet 160.7 x 77.6 x 7.85 mm
Pesha 240g
Garancia 12

Apple iPhone 14 Pro Max 128GB

Garancia dhe servisi
12
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

Apple iPhone 14 Pro Max 128GB

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 0 recenzione për këtë pajisje

0
0
0
0
0
0