Apple iPhone 11 64GB

Super smartfon me dizajn modern me kornizë alumini dhe 6.1” LCD ekran. Ka kamerë të shkëlqyer të pasme prej 12 MP + 12MP, si dhe 12 MP kamerë të përparme. Vjen me preformansa të shpejta dhe të fuqishme me procesor 16 – bërthamor.

Lexo më shumë
6.1" Liquid Retina IPS LCD
4GB / 64GB
12+12MP rear + 12MP front
Hexa-core
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
Zgjidh ngjyrën

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Business L
Ndrysho tarifën
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi

28.999 den.

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Business  S

460 den./muaj

1GB
 
2GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
 
  
  
 
 
  
  
 
 
  
  
 
 
  

Çmimi për Apple iPhone 11 64GB

37.999 den.
Zgjidhni

A1 Business M

814 den./muaj

10GB
 
50GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
50GB me mundësi 
për shkëmbim 
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
 
  
  
 
 
  
  
 
 
  
  
 
 
  

Çmimi për Apple iPhone 11 64GB

34.999 den.
Zgjidhni

A1 Business L

1.168 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
20GB
 
pakufi
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
100GB me mundësi 
për shkëmbim 
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
1GB
 
interneti në roaming 
  
50 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
50
 
SMS ndërkombëtarë 
  
 
 
  

Çmimi për Apple iPhone 11 64GB

28.999 den.
E zgjedhur

A1 Business XL

1.876 den./muaj

30GB
 
pakufi
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
200GB me mundësi 
për shkëmbim 
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
2GB
 
interneti në roaming 
  
150 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
150
 
SMS ndërkombëtarë 
  
100 minuta
 
roaming biseda 

Çmimi për Apple iPhone 11 64GB

15.999 den.
Zgjidhni

A1 Business XXL

2.938 den./muaj

40GB
 
pakufi
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
300GB me mundësi 
për shkëmbim 
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
3GB
 
interneti në roaming 
  
200 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
200
 
SMS ndërkombëtarë 
  
150 minuta
 
roaming biseda 

Çmimi për Apple iPhone 11 64GB

5.999 den.
Zgjidhni
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Apple iPhone 11 64GB

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Business M SIM

637 den./muaj

10GB
 
50GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
50GB me mundësi 
për shkëmbim 
Pakufi
 
minuta dhe SMS 

Çmimi për Apple iPhone 11 64GB

40.999 den.
Zgjidhni

A1 Business  S

460 den./muaj

1GB
 
2GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
 
  
  
 
 
  
  
 
 
  
  
 
 
  

Çmimi për Apple iPhone 11 64GB

37.999 den.
Zgjidhni

A1 Business M

814 den./muaj

10GB
 
50GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
50GB me mundësi 
për shkëmbim 
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
 
  
  
 
 
  
  
 
 
  
  
 
 
  

Çmimi për Apple iPhone 11 64GB

34.999 den.
Zgjidhni

A1 Business L

1.168 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
20GB
 
pakufi
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
100GB me mundësi 
për shkëmbim 
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
1GB
 
interneti në roaming 
  
50 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
50
 
SMS ndërkombëtarë 
  
 
 
  

Çmimi për Apple iPhone 11 64GB

28.999 den.
E zgjedhur

A1 Business XL

1.876 den./muaj

30GB
 
pakufi
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
200GB me mundësi 
për shkëmbim 
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
2GB
 
interneti në roaming 
  
150 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
150
 
SMS ndërkombëtarë 
  
100 minuta
 
roaming biseda 

Çmimi për Apple iPhone 11 64GB

15.999 den.
Zgjidhni

A1 Business XXL

2.938 den./muaj

40GB
 
pakufi
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
300GB me mundësi 
për shkëmbim 
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
3GB
 
interneti në roaming 
  
200 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
200
 
SMS ndërkombëtarë 
  
150 minuta
 
roaming biseda 

Çmimi për Apple iPhone 11 64GB

5.999 den.
Zgjidhni
Basic price
40.999denarë
Pripejd
42.999denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
42.999denarë

Zgjidh

Apple iPhone 11 64GB

Çka ka në kuti?
  • iPhone 11 64GB
  • Кабел за полнење
  • Упатство за употреба
Karakteristikat themelore
  • 6.1" Liquid Retina IPS LCD
  • 4GB / 64GB
  • 12+12MP rear + 12MP front
  • Hexa-core
75.7 мм
150.9 мм
Karakteristikat e hollësishme
Rrjeti GSM/HSPA/LTE
Lloji i SIM Dual Nano SIM & eSIM
Ekrani Liquid Retina IPS LCD
Madhësia e ekranit 6.1"
Kamera 12MP + 12MP
Sistemi operativ iOS
CPU Hexa-core Apple A13 Bionic
Memorja e integruar 64 GB
RAM memorja 4 GB
Menyja në maqedonisht No
Telefoni punon vetëm me A1 SIM kartelë Yes
Kamera e përparme 12MP
Dimensionet 150.9 x 75.7 x 8.3 mm
Pesha 194g
Garancia 12

Apple iPhone 11 64GB

Garancia dhe servisi
12
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për Apple iPhone 11 64GB, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

Promo

ul. Boris Trajkovski 72, 1000 Skopje, Macedonia

Apple iPhone 11 64GB

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 2 recenzione për këtë pajisje

2
0
0
0
0
5
Gulcan kadric
12.03.2022

Preubav i predobar

A Ju ndihmoi ky recenzion?
30.06.2022

A Ju ndihmoi ky recenzion?