Lenovo IP3 I7 1255U 16/512GB

Lexo më shumë
Intel Core i7-1255U/Int.Iris
2USB Type-A,Tipe C,HDMI,Wifi6
15.6"FHD IPS Anti glare
38Wh Integrated
16/512GB
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
Intel Core i7-1255U/Int.Iris
2USB Type-A,Tipe C,HDMI,Wifi6
15.6"FHD IPS Anti glare
38Wh Integrated
16/512GB
Ngjyrën: Artic Gray

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Business Pro XL
Ndrysho tarifën
3.185 den./muaj
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi i pajisjes

12.999 den.

Tarifa: A1 Business Pro XL
3.185 den./muaj
Çmimi

12.999 den.

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Business Pro XS

589 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
8GB
 
internet kombëtar 
 
 
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Lenovo IP3 I7 1255U 16/512GB

41.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro S

943 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
80GB
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Lenovo IP3 I7 1255U 16/512GB

37.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro M

1.297 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
2GB
 
interneti në roaming 
  
50 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
50
 
SMS ndërkombëtarë 
  
 
 
  
  

Çmimi për Lenovo IP3 I7 1255U 16/512GB

28.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro L

2.123 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
3GB
 
interneti në roaming 
  
100 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
100
 
SMS ndërkombëtarë 
  
100 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Lenovo IP3 I7 1255U 16/512GB

19.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro XL

3.185 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
5GB
 
interneti në roaming 
  
150 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
150
 
SMS ndërkombëtarë 
  
150 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Lenovo IP3 I7 1255U 16/512GB

12.999 den.
E zgjedhur
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Lenovo IP3 I7 1255U 16/512GB

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Business Pro XS

589 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
8GB
 
internet kombëtar 
 
 
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Lenovo IP3 I7 1255U 16/512GB

41.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro S

943 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
80GB
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Lenovo IP3 I7 1255U 16/512GB

37.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro M

1.297 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
2GB
 
interneti në roaming 
  
50 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
50
 
SMS ndërkombëtarë 
  
 
 
  
  

Çmimi për Lenovo IP3 I7 1255U 16/512GB

28.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro L

2.123 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
3GB
 
interneti në roaming 
  
100 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
100
 
SMS ndërkombëtarë 
  
100 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Lenovo IP3 I7 1255U 16/512GB

19.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro XL

3.185 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
5GB
 
interneti në roaming 
  
150 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
150
 
SMS ndërkombëtarë 
  
150 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Lenovo IP3 I7 1255U 16/512GB

12.999 den.
E zgjedhur
Basic price
44.999denarë
Pripejd
45.499denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
45.499denarë

Lenovo IP3 I7 1255U 16/512GB

Çka ka në kuti?
  • Lenovo IP3 I7 1255U 16/512GB
  • Гарантен лист
  • Упатство за употреба
Karakteristikat themelore
  • Intel Core i7-1255U/Int.Iris
  • 2USB Type-A,Tipe C,HDMI,Wifi6
  • 15.6"FHD IPS Anti glare
  • 38Wh Integrated
  • 16/512GB
236.5 мм
359.2 мм
Karakteristikat e hollësishme
Ekrani FHD,IPS Anti-glare
Madhësia e ekranit 15.6"
Memorja e integruar 512 GB
RAM memorja 16 GB
Bateria 38Wh Integrated
Kamera e përparme HD 720p with Privacy
Dimensionet 359.2 x 236.5 x 19.9 mm
Pesha 1.63 Kg
Garancia 24

Lenovo IP3 I7 1255U 16/512GB

Garancia dhe servisi
24
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për Lenovo IP3 I7 1255U 16/512GB, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

Lenovo IP3 I7 1255U 16/512GB

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 1 recenzione për këtë pajisje

1
0
0
0
0
5
07.10.2023

A Ju ndihmoi ky recenzion?