Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
Zgjidh ngjyrën

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi

199 den.

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Business Pro XS

589 den./muaj

Çmimi për Setty headset

0 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro S

943 den./muaj

Çmimi për Setty headset

0 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro M

1.297 den./muaj

Çmimi për Setty headset

0 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro L

2.123 den./muaj

Çmimi për Setty headset

0 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro XL

3.185 den./muaj

Çmimi për Setty headset

0 den.
Zgjidhni
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Setty headset

Çka ka në kuti?
  Karakteristikat themelore
  1 мм
  Karakteristikat e hollësishme
  Dimensionet Cable length: 1 m
  Garancia dhe servisi
  muajgarancia e prodhuesit
  Servisues i autorizuar për këtë pajisje

  Nëse keni nevojë për servis për Setty headset, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

  Antarias

  "Kuzman Josifovski - Pitu" street, no. 17, 1000 Skopje, Makedonija

  Setty headset

  Vlerësimi nga shfrytëzuesit

  Ka gjithsej 0 recenzione për këtë pajisje

  0
  0
  0
  0
  0
  0